Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Αντώνης Γεωργουλας - Αρνητική έκπληξη

 


 

 

 Στις εκλογές του 2019 ο κ Αντώνης Γεωργούλας ηγήθηκε της παράταξης της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ .Επιχειρώντας να επιστρέψει στα κοινά μετά από 20ετη αποχή . Θυμίζουμε οτι από το  1991 – 1995 ήταν δημοτικός σύμβουλος Σερρών , από το 1999 εως το 2003 ήταν νομαρχιακός σύμβουλος και το 2000 υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ .

Για το πως πολιτεύτηκε στα τέσσερα χρόνια .Αποτυπώνεται στο οτι η     ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ από τον Μάρτιο .Ανακοίνωσε την μη συμμετοχή της στις εκλογές του Οκτωβρίου .Πολλές απουσίες  από τις συνεδριάσεις του δημοτικου συμβουλίου , ελάχιστες παρεμβάσεις για τα κύρια ζητήματα . Κατάφερε να απογοητεύσει πρώτα από όλα τα μέλη της ΔΙΑΒΑΣΗΣ που του εμπιστεύτηκαν το 2019 τις τύχες της παράταξης .Έκανε αισθητή την παρουσία του τους τελευταίους μήνες .Πιθανόν θέλοντας να διορθώσει την κακή του πολιτική εικόνα των προηγούμενων 3,5 χρόνων .Και αυτό οχι με παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο , αλλά με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Όπου οι τοποθετήσεις του ήταν περισσότερο διαπιστωτικού χαρακτήρα , παρά καταγγελτικου  .

Κάποιοι εντός της ΔΙΑΒΑΣΗΣ από τις πρώτες ημέρες ψιθύριζαν οτι ήταν αδιάφορος για το τι γίνεται .Άλλοι οτι πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία του παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και πιθανον έχασε την φόρμα του .Ειτε το ένα  είτε το άλλο θα καταγράφει στην πλευρά των αρνητικών εκπλήξεων αυτού του δημοτικου συμβουλίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.