Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Συνεδριάζει η επιτροπή διαβούλευσης

 


 

Συνεδριάζει την     Τρίτη 29 Αυγουστου και ώρα 13:30 η  Δημοτική Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης Δήμου Σερρών, στην πρώην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

 «Ενημέρωση και έκφραση γνώμης επί του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Cluster Φωτοβολταϊκών Σταθμών στη θέση ‘Μελενικίτσι’, συνολικής ισχύος 303,736 MWp και βοηθητικά υποστηρικτικά έργα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακή ενότητα Σερρών, Δήμους Σερρών και Ηράκλειας, Δημοτικές Ενότητες Σερρών και Λευκώνα (Δ.Σερρών) και Σκοτούσσης (Δ.Ηράκλειας)».

 

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα (30-8-2023 ημέρα Τετάρτη) στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.