Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Ποιους ¨¨φωτογραφίζει ¨΄ ο πρόεδρος ????

 

 

 

 

Την κατηγορία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων . Που έσπευσαν να είναι υποψήφιοι με παρατάξεις για τις οποίες πριν από λίγο καιρό εκφραζόταν με τα χειρότερα λόγια .Σχολιάζει ο  πρώην πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου Σερρών κ Σωτηριάδης

Διαβάστε

Η κοινωνία τιμωρεί αυτούς που πρόσφατα μιλούσαν με τα χειρότερα για κάποιον και τώρα συνεργάζονται μαζί του.

Για μια θέση;;;μια καρέκλα;;

δεν ξέρω,αυτό που ξέρω είναι πως είναι ντροπή.

Και θέλουν να πιστέψουμε πως θα υπηρετήσουν το κοινό καλό.

Κυριακη κοντή γιορτή και θα δούμε ποιο βουνό θα πάρουν γιατί οι Σερραίοι σανό δεν τρώνε.


8 σχόλια:

  1. Αν τρώνε λέει...Το καταπίνουν αμασητο κιόλας.Εδω ψηφίζουν τους ίδιους βουλευτές,χροοοονια τώρα που έχουν καταντήσει τον νομό τελευταίο στην χώρα με την απραξία και την νωχελικοτητα τους.Παντου και πάντα πρόβατα και χρήσιμοι ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο Σωτηριάδης δεν δικαιούται να ομιλεί διότι ήταν ο υπέρμαχος του Χρυσάφη, εμφανιζόταν μαζί στο Δημοτικό Συμβούλιο και έκανε τεράστιο αγώνα λέγοντας τα καλύτερα.
    Όλα αυτά βέβαια μέχρι που δεν τον έκανε διευθύνοντα συμβούλο στο Αυτοκινητοδρόμιο και τον πέταξε στα αζήτητα.
    Από τότε έκανε αγώνα εναντίον του.
    Ότι δεν είναι καλός άνθρωπος και
    πρέπει να τον εκδικηθούμε.
    Όλος ο κόσμος το ξέρει αυτό γι αυτό έφαγε μαύρο σε όλες τις κινήσεις του.
    Πήγε νά το παίξει παράγοντας.
    Που πας ρε Σωτηριάδη ,που αν δεν ήταν ο Βλάχος μόνο η μάνα σού θα σε ήξερε.
    Και εσύ μιλά για θέσεις και καρέκλες.
    Ο πρώτος διδάξας.
    Ντροπή σου, Ντροπή σου που εμφανίζεσαι και μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοεί σαφώς και ορθώς τον αυτοαποκαλούμενο βαρόνο της αυτοδιοίκησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βουνό το πήρε εδώ και καιρό ο κ.Σωτηριαδης όταν ο δήμαρχος Χρυσάφης δεν τον έδωσε θέση και καρέκλα.Γι αυτό μιλάει με τόσο μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να μάθεις την αλήθεια και να πιούμε έναν καφέ.Δεν ξέρω αν ότι έκανα το έκανα σωστά αλλά σίγουρα δεν αδίκησα ΚΑΝΈΝΑ.

      Διαγραφή
  5. Να μας δώσει μια απάντηση δημόσια ο Σωρηριάδη αν φοράει παντελόνια.
    Πως από το ότι ο Χρυσάφης είναι ο καλύτερος άνθρωπος, ευγενής, έξυπνος, καλός επιχειρηματίας και θα είναι ο καλύτερος Δήμαρχος όλων των εποχών.
    Αυτός που έχει όραμα και θα δώσει ανάπτυξη στο Δήμο μας. ( Αχάριστος και απέναντι στον Βλάχο, που του έδωνε θέσεις, καρέκλες παρόλο των μειωμένων προσόντων)
    Και όταν έγινε Δήμαρχος ο Χρυσάφης μετά λίγο καιρό άρχισε έναν πόλεμο βρόμικο με επιθέσεις προσωπικές και με άσχημους χαρακτηρισμούς και με πολύ μίσος και κακία.
    Δώσε μια απάντηση δημόσια αν έχεις κότσια.
    Δεν περίμενες ούτε την περίοδο χάριτος σε μια νέα Δημοτική Αρχή και άρχισες από τον πρώτο μήνα τις άνανδρες επιθέσεις.
    Ο νοών νοείτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έγραψα και στο παρελθον το γράφω και σήμερα γιατί αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει.Ποτε δεν διεκδίκησα καμία θέση ούτε βέβαια και στο Αυτοκινητόδρομιο ως αντάλλαγμα για την στήριξη προς τον Χρυσάφη.Ο Δήμαρχος που υπερασπίζεστε είναι μεγάλος ΨΕΥΤΗΣ.Τον προκαλώ αυτό να το πει δημόσια σε προσωπική αντιπαράθεση για να μιλήσουν και αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια.Εσεις που τα γράφετε από που αλήθεια έχετε ενημέρωση;;;Και τι θράσος είναι αυτό να εκφράζετε άποψη όταν δεν γνωρίζετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Β ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ Με θλίψη παρακολουθώ την απαράδεκτη και πρωτοφανή σπίλωση του Δ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ από μια μερίδα ΑΝΩΝΥΜΩΝ που προσπαθεί με απαράδεκτο τρόπο να συκοφαντήσει έναν άνθρωπο που επί σειρά ετών προσέφερε τις υπηρεσίες του με ζήλο και ανιδιοτέλεια στην πρόοδο της πόλης μας. Θλίβομαι που δεν διαβάζω ανάρτηση του νυν Δημάρχου κ Χρυσάφη προς αποκατάσταση της αλήθειας . Η προεκλογική παρότρυνση του κ Δημάρχου ,παρουσία μου ,προς τον κ ΣΩΤΗΡΙΆΔΗ να αναλάβει θέση ευθύνης, μετά τις εκλογές έπεσε στο κενό από την κατηγορηματική άρνηση με επιμονή και οργή του κ Σωτηριάδη.
    Οι μεγάλοι ηγέτες κ Δήμαρχε δεν κρύβονται πίσω από την λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.