Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Δήμος Βισαλτίας : Εγκαίνια του γραφείου της παράταξης Μασλαρινου ( φωτο )

 




 
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Δημάρχου Βισαλτίας και εκ νέου υποψηφίου Αθανάσιου Μασλαρινού, το βράδυ της Τετάρτης.
Ο κ. Αθανάσιος Μασλαρινός επανέλαβε αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, το κεντρικό του σύνθημα που είναι η ενότητα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που χαμογελούν
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας, ευχαρίστησε τους δημότες για την παρουσία και τη στήριξή τους και ζήτησε να δώσουν στην παράταξή του για μία ακόμη φορά την εντολή, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο που 
 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και γάμος
 
 
ξεκίνησε την περασμένη τετραετία. Μεταξύ άλλων ο κ. Μασλαρινός ανάφερε:
«Τα προηγούμενα χρόνια ξεκινήσαμε μια πορεία εξωστρέφειας του Δήμου μας και μια πορεία ανοδική. Αυτό ζητάμε από τον κόσμο. 
 Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, το Δυτικό Τείχος και κείμενο
 
 
 
Ζητάμε από όλους εσάς και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη, να αγωνιστούμε για το δήμο. Ζητάμε για άλλη μια φορά τη νίκη, να μας δώσει ο κόσμος την εντολή, ούτως ώστε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε, να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.
 Μπορεί να είναι εικόνα 16 άτομα, κλαρινέτο, πλήθος και κείμενο
Τα έργα που έχουμε δρομολογήσει να ολοκληρωθούν, αλλά και τα χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία έχουν εγκριθεί, να τα υλοποιήσουμε. Καλό αγώνα, σεμνά και ταπεινά και η νίκη θα είναι δική μας».
 
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, πλήθος και κείμενο
 Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, ποτό και πλήθος
 
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και πλήθος
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που χαμογελούν
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.