Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο εχθρος είναι εντος των τειχών της Συμμαχιας

 


 

 Δεν γνωρίζω πόσοι τελικά θα είναι οι  υποψήφιοι δήμαρχοι που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο .Απέναντι στον τωρινό δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη .Όμως με τον τρόπο που κινείται μερίδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Συμμαχίας . Και ο κανένας να είναι υποψήφιος που λέει ο λόγος μπορούν να καταφέρουν να χάσουν. 

Μου μεταφέρει ο σμπίρος οτι πρόσφατα σε καφενείο της πόλης βρέθηκε παρέα υποψηφίων της Συμμαχίας ( κάποιοι εκ των οποίων και μέλη του δημοτικου συμβουλίου ). Οι υπόλοιποι θαμώνες δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν. Καθώς η παρέα που δεν την απασχολούσε αν αυτά που έλεγε τα άκουγαν και οι υπόλοιποι .Μίλησε με τα ...καλύτερα λόγια για συνυποψηφίους τους .Ενώ κάποιοι φώναζαν ότι θα το σκεφτούν και 2η φορά αν  τελικά  θα είναι υποψήφιοι 

¨¨Δαγκωτό ¨¨ θα τους ψηφίσουν όσοι τους άκουγαν συμπλήρωσε ο σμπίρος

2 σχόλια:

  1. Είμαι σίγουρος πως δεν θα δημοσιευθεί το σχόλιο μου αλλά το επιχειρώ.Ολοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Χρυσάφη δεν θέλουν ούτε να τον δουν ούτε και να τον ακούσουν,γιατί γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι εστί Χρυσαφης και τι έπραξε και με ποιον τρόπο διοίκησε αλλά περιμένουν τον πρώτο που θα αποχωρήσει και στην συνέχεια πολλοί θα ακολουθήσουν.Τον πρώτο σίγουρα θα τον γράψει η ιστορία γιατί πραγματικά αγαπά την πόλη και νοιάζεται για αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεξάρτητα από το περιστατικό αυτό, αυτή η δημοτική αρχή και ο συγκεκριμένος Δήμαρχος Χρυσάφης απέδειξαν με την όλη διαδρομή τους κατά τη διάρκεια αυτής της ΚΟΥΦΙΑΣ τετραετίας τους, ότι δεν αξίζουν να τους εμπιστευτούν και πάλι οι Σερραίοι δημότες. Οποιονδήποτε άλλον η άλλη επιλεξουν για Δήμαρχο οι Σερραίοι δημότες θα είναι πολύ καλύτερος η καλύτερη από τον Δήμαρχο της βιτρίνας Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.