Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Ως Δημοσιογραφών .. έκανε τη......¨¨ σούμα ¨¨¨

 


 

 

 Τέλος τα πονήματα του Τάσου Χανλιογλου για τα έργα και τις ημέρες των Συμμάχων .Όπως ο ίδος αναφέρει αν συνέχισε τα κείμενα του θα κατέληγαν να είναι γκρίζα διαφήμιση για την Συμμαχία. Οπότε όπως ως δημοσιογραφών ( όπως αυτοαποκαλείται ) κάνει την σούμα
Το άρθρο του κ Χανλίογλου

Παρόλο που γράφω, δημοσιογραφικά, τα τελευταία σχεδόν 7  χρόνια, ίσως και περισσότερα, εξακολουθώ  να αυτοαποκαλούμαι δημοσιογραφών και όχι δημοσιογράφος.

Η πένα μου (εν προκειμένω το μολύβι) χαράσσει οργώνοντας την άσπρη κόλα μόλις πέσει η σημαία εκκίνησης με ότι έζησα, ότι σκέφτηκα, ότι αγάπησα, ότι ονειρεύτηκα και για ότι πάλεψα. Επομένως το πηγάδι των εμπειριών παραμένει αστείρευτο.

Αν μετρήσω τα άρθρα που αφορούν την θητεία  της προηγούμενης Αυτοκρατορίας ( δύο συνεχόμενες θητείες Αγγελίδη) και τα σχεδόν 5 χρόνια υπό της *Συμμαχίας Σερραίων* αριθμούν πλέον των 70. Τα τελευταία 15 ως "έργα και ημέρες των Συμμάχων" θα αποτελέσουν  από μόνα τους μια ενότητα σε περίπτωση έκδοσης.

Όμως περισσότερο θυμιάτισμα για την πάρτη  τους θα εκλαμβανόταν  ως εμμονή και τέλος «Γκρίζα διαφήμιση». Μάλιστα εν όψει εκλογικής αναμετρήσεως αντιβαίνει δεοντολογικά. Εύχομαι να  αποτελέσουν ενημέρωση, προς τον Δημότη,  αφυπνιστικού χαρακτήρος.

Η συνέχεια θα  αγγίζει τα κοινωνικά θέματα  την πολιτικήν και τους πολιτικούς μας...τρομάρα τους. Και όπως υποσχέθηκα ως  «Έκτακτο πολεμικό ανακοινωθέν» θα σας παρουσιάσω τα εντός θητείας αλλά και τα διαχρονικώς αδίκως ξοδεμένα εκατομμύρια.

Ένα άθροισμα θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλογιστείτε συνδημότες μου, τι θα μπορούσαμε να πράξουμε προς όφελος της τελευταίας δυστυχώς  πόλεώς μας  στην Ελλάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:

ü  Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΟΤΑ-ΑΕ. Κατανάλωσε διαχρονικά περίπου 25.000.000 ευρωα.  

Δράσεις Χριστουγέννων: 500.000 ευρωα κάθε

üχρόνο επί Συμμαχίας για 5 συναπτά έτη μας δίνουν 2.500.000 ευρωα χωρίς την διαχρονικότητα.

ü  Μουσείο Ξενάκη: Στα τελευταία περίπου 5 χρόνια ξοδεύτηκαν 1.500.000 ευρωα.

ü  ΔΗΠΕΘΕ: Δυστυχώς οι πληροφορίες μας είναι ελλιπείς. Όμως στην διαχρονικότητα ξοδεύτηκαν περί τα 7.000.000 με 10.000.000 ευρωα για την κατεδάφιση της υπέροχης και ιστορικής αιθούσης των ΑΣΤΕΡΙΩΝ προς  ανέγερση της σημερινής αηδίας. Αν προσθέσουμε και τα, από πληροφορίες, 250.000 που ο Δήμος συμβάλει τον χρόνο, το ποσόν διαμορφώνεται στα περίπου 15.000.000 ευρωα.

ü  ΚΕΔΗΣ : Από αποτέλεσμα ελεγκτικού μηχανισμού που την  χρεώνει με τα 500.000 ίσως και περισσότερα παρανόμως ξοδευθέντα τον χρόνο φτάνουμε στα 2.500.000 ευρωα χωρίς αναθέσεις και διαγωνισμούς, οι οποίοι βρίθουν τυπικότητας.  

Σαν σύνολο λοιπόν έχουμε και λέμε. 25.000.000+2.500.000+1.500.000+15.000.000+2.500.000 κρατηθείτε!!!! 46.500.000 Ευρωα.

Σκεφτείτε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε από το να τα πετάξουμε στα σκουπίδια.

 

Σημείωση: Υπόψη ότι τα ευρωα προέρχονται από τον ιδρώτα μας. Ο δε χαρακτηρισμός Ευρωα ως εμφατικός  πληθυντικός του Ευρώ ξεπατικώθηκε από βιβλίο του Ζουράρι.

 

Τάσος Χανλίογλου

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.