Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Χρυσαφης : Εκτος πραγματικότητας οσα λέγονται για τα έργα του γηπεδου

 


 

Σφοδρή επίθεση σε όσους δημοτικούς συμβούλους κατηγορούν την δημοτική αρχή για καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων στο γήπεδο του Πανσερραικου εξαπέλυσε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης .Στην τοποθέτηση του κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου. Ο δήμαρχος θύμισε οτι η χρηματοδότηση του 1 εκατ δόθηκε για τέσσερα υποέργα για τα οποία δεν υπήρχαν μελέτες . Για τα δύο από αυτά απαιτούνταν μελέτη στατικοτητας και έκδοση οικοδομικής άδειας. Πράγματα που έπρεπε να γίνουν εδώ και τριάντα χρόνια τόνισε ο δήμαρχος. Στα μέσα Ιουνίου του 2022  έγινε η ανάθεση για την σύνταξη μελέτης και στις αρχές  του 2023  παραδόθηκε .Και όταν πήγαμε ( συνέχισε ο δήμαρχος ) να προχωρήσουμε τις διαδικασίες με απευθείας ανάθεση. Κάποιοι που σήμερα μας κατηγορούν για καθυστέρηση ζήτησαν να μην γίνει αυτό αλλά διαγωνισμός. Που αν τους ακούγαμε σήμερα δεν θα είχε καν ξεκινήσει ο διαγωνισμός  . Οπότε τόνισε ο δήμαρχος καλό είναι κάποιοι να μην κάνουν πολιτική πάνω στο ευαίσθητο θέμα του Πανσερραικου οταν  οι πράξεις τους δείχνουν οτι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά  για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν. 

Επίσης ο δήμαρχος θύμισε οτι τα έργα που προβλεπόταν με το 1 εκατ ήταν για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου . Σήμερα όμως πέραν αυτών των έργων απαιτούνται και επιπλέον έργα που ζητά η διοργανώτρια αρχή προκείμενου ο Πανσερραικος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League  . Ήδη ο δήμος έχει εξασφαλίσει επιπλέον 500.000 ευρω . Κλείνοντας και επανέλαβε οτι  η διοίκηση της ΠΑΕ και η δημοτική αρχή βαδίζουν μαζί και έχουν άψογη συνεργασία .Είναι  εκτός πραγματικότητας όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο τόνισε ο δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.