Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η γιορτή της δημοκρατίας και τα Ψηφοδέλτια Βαβέλ

 


 

 

 Κάτι λιγότερο από 12 ώρες για την εκπνοή της προθεσμίας κατάθεσης ψηφοδελτίων των υποψηφίων δημάρχων. Και μαθαίνω οτι κάποιοι συνεχίζουν να τρέχουν προκειμένου να προκάμουν να φτάσουν στο τέρμα . Ευτυχώς ( για αυτούς ) ο νομοθέτης αποδείχτηκε γαλαντόμος .Και η σχετική εγκύκλιος του ΥΠΕΣ για το ποιοι μπορούν να είναι υποψήφιοι και που είναι πολύ πολύ ανοιχτή .Έτσι οι μεταδημοτεύσεις δίνουν και παίρνουν προκείμενου να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν. Υποψήφιοι τοποθετούνται σε χωριά που πιθανόν μέχρι χθες να μην ήξεραν καν την ύπαρξη τους. Κάτοικοι εξωτερικού επιστρατεύονται από συγγενείς τους υποψηφίους .Γιατι στο χωριό υπάρχουν δύο υποψήφιοι και λείπει ο τρίτος .Οι γυναίκες έχουν την τιμητική τους και έχουν μεγάλη ζήτηση .

Και επειδη οι ώρες είναι πονηρές προσοχή με τις ταυτότητες . Κρατήστε τες καλά φυλαγμένες 

1 σχόλιο:

  1. Φωτεινή Τάισος και Λέο σφυρίζουν αδιάφορα μίας και ξέρουν καλά ότι οι πληγές στα δημοτικά δεν κλείνουν ποτέ και ότι χιλιάδες νεοδημοκρατες θα ψηφίσουν φίλους και συγγενείς στην Μητλιαγκα. Επίσης πολλοί θα είναι υποψήφιοι. Πολλοί είναι επίσης αυτοί που ψηφίζουν γιατί κάποιοι βολεύτηκαν σε δουλειές και είναι τώρα υποψήφιοι. Το Γραφείο για μια ακόμη φορά στην λάθος πλευρά. Ας μην εκπλαγούν με τα αποτελέσματα των βουλευτικών της επόμενης φοράς.
    ΥΓ την άλλη εβδομάδα έχουν εκλογές οι πεθαμένοι στο Σκουτάρι. Μην χάσουμε την ευκαιρία και δεν ανακατευτουμε εκεί .
    Υπογραφή: Καραμανλικος που πονάει την πόλη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.