Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Η «συμμαχία» Μητσοτάκη - Σαμαρά και η σιωπή του πρώην πρωθυπουργού για τα ελληνοτουρκικά

 


 

 

 Για να λέμε όλη την αλήθεια η χθεσινή φιέστα στη Μεσσήνη και τα χαμόγελα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά κατέδειξαν πως η "συμμαχία" των δυο ανδρών καλά κρατεί, παρά τα κατά καιρούς "αδειάσματα" του πρώτου στον δεύτερου.

Η επιλογή του Δημήτρη Πτωχού, άλλωστε, αποτελεί ένα "δώρο" του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό, που ήταν δυσαρεστημένος από τον Παναγιώτη Νίκα γιατί -όπως έχει καταγγείλει ο ίδιος- δεν του έκανε τα ρουσφέτια στην περιφέρεια!

Ίσως γι΄ αυτό ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει την παραμικρή αντίδραση ένα μήνα μετά τη συμφωνία Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Βίλνιους για τα ελληνοτουρκικά και, κυρίως, για την προαναγγελία υποχωρήσεων από την Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος!

ΥΓ: Ο Μητσοτάκης, πάντως, εν αντιθέσει με τη συμπεριφορά του έναντι του Σαμαρά, τον έτερο πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή μάλλον δεν θέλει να τον βλέπει!

https://www.ieidiseis.gr/

Β.Σκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.