Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ... Συμμαχια πέντε μήνες δρόμος

 


 

 Την υποψηφιότητα του κ Λευτέρη Καραγιαννίδη, ανακοίνωσε η παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων . Να θυμίσουμε οτι ο κ Καραγιαννίδης  πριν από πέντε μήνες ήταν ανάμεσα στους 50 υποψηφίους που ανακοίνωσε ο     Γιώργος Τσιμερίκας ως επικεφαλης της παράταξης ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ .Σήμερα αποφάσισε να περάσει  στο απέναντι στρατόπεδο

Η ανακοίνωση του επικεφαλης της παράταξης Συμμαχία Σερραίων 


Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας ενεργός πολίτης, με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, ενώνει μαζί μας τις δυνάμεις του για μια κοινή προσπάθεια που θα ανεβάσει το Δήμο Σερρών ακόμη πιο ψηλά!
Υποδέχομαι στη «Συμμαχία Σερραίων» τον Λευτέρη Καραγιαννίδη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος μαζί μας στις επικείμενες εκλογές.
Ο Λευτέρης Καραγιαννιδης , ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, είναι Απόστρατος Αξιωματικός του Στρατού και παράλληλα είναι Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Ν.Σερρών.
Από το 2015 είναι Έφορος του "Υψηλού" Αθλητισμού του ΟΦΚΑ Σερρών με σπουδαία συνεισφορά στον κλασικό Αθλητισμό!
Τον καλωσορίζω στην παράταξή μας!
Όλοι μαζί, παλιά και νέα μέλη, μπορούμε να φέρουμε τη νίκη, δίνοντας συνέχεια στο έργο μας για την ανάπτυξη και την προοπτική του Δήμου Σερρών!
Λευτέρη καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.