Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Δήμος Βισαλτίας : Καινούργιο μου κόσκινο και που να σε κρεμάσω!

 



Αυτά συμβαίνουν όταν πάει το βουνό στο Μωάμεθ για φωτογράφιση.
🔴Η αντιπολίτευση με την ανοχή της σε συνδυασμό με την αδυναμία της να αναπτύξει ουσιαστική επικοινωνιακή και πολιτική στρατηγική επιτρέπει, ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές, στο νέο της απόκτημα να συμπεριφέρεται ανεξέλεγκτα και προσβλητικά προς κάθε κατεύθυνση.
Πρόκειτε για ένα ένα αδέξιο υποψήφιο με παντελής έλλειψη πολιτικού θάρρους και συνέπειας δεν τολμά να παρουσιάσει τις πολιτικές του θέσεις με το ονοματεπώνυμό του, αντίθετα κρύβεται πίσω από ψεύτικα ονόματα (Xrysa Katse και όλα τα συναφή). Καπηλεύεται τα πάντα, ότι αρπάξει, μιμείται ακόμα και την εξυπνάδα.
🔴Είναι το αποκορύφωμα διαπλοκής και απάτης!
Ο λόγος για τον Τακούλη ή Xrusa! Η αλήθεια είναι ότι με το αληθινό ονοματεπώνυμό του διατρέχει διάφορους "κινδύνους": θα πρέπει να δείχνει καλός άνθρωπος, θα πρέπει να δείχνει εργατικότητα και σεβασμό στην πολιτική ιεραρχία, και το πιο σημαντικό θα πρέπει να πείθει τους ψηφοφόρους του ότι θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και όχι το δημοτικό μέλι όπως κάνει στην πραγματικότητα. Θα πρέπει να πάψει να πιστεύει ότι απευθύνεται σε πρόβατα.
🔴Να τον χαίρεστε λοιπόν και να τον καμαρώνετε στην ομάδα σας. Εμείς δεν μπορούμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην εκλογή του γιατί αν εκλεγεί θα αρχίσει ένας νέος γύρος τρολαρίσματος.
Η ειδικότητά του είναι τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, χρησιμοποιώντας και την Washington Post ώς εργαλείο. Πιστεύει ότι είναι καλός στο παραμύθι και θα πρέπει να αμείβεται για αυτό. Μέχρι σήμερα έχουμε πληρώσει αρκετά τους εθνικούς και τοπικους μας παραμυθάδες. Μήπως είναι καιρός να αρχίσουμε να επιλέγουμε με διαφορετικό τρόπο;
Δήμος Βισαλτίας εκλογές 2023
 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.