Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Σύμμαχος ο Παύλος Μυστακίδης

 


 

Είχαμε γράψει οτι όπως διέρρεαν από την Συμμαχία Σερραίων .Οι εκπλήξεις σε ότι αφορά την ανακοίνωση υποψηφίων δεν τελειώσαν και οτι υπήρχαν ¨¨άσσοι στο μανίκ騨 .Φαίνεται οτι είχαν δικιο . Αφού σήμερα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του πρώην αντιδημάρχου κ Παλυου Μυστακιδη 

Το καλωσόρισμα του κ Χρυσαφη 

 

Καλωσορίζουμε, σημερα στην παράταξή μας ένα έμπειρο και διακεκριμένο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό και φίλο Παύλο Μυστακίδη!
Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου, που ο Παύλος Μυστακίδης αποφάσισε να συστρατευτεί μαζί μας και μαζί με τη «Συμμαχία Σερραίων» και να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές.
Η συνεισφορά του στα τοπικό αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης, μιας που ο Παύλος Μυστακίδης υπήρξε για επτά(7) συναπτά έτη Αντιδήμαρχος στο Δήμο Σερρών.
Άξιο αναφοράς επίσης και το γνήσιο και ζωηρό του ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή του Λευκώνα και η κάθοδος του στον εκλογικό στίβο το 2006, όταν και ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στον τότε Καποδιστριακό Δήμο Λευκώνα!
Πατέρας τριών παιδιών και ακούραστος αγωνιστής των ζητημάτων της Αυτοδιοίκησης είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην επόμενη ημέρα του μεταμορφωμένου Δήμου Σερρών.
Παύλο σε ευχαριστώ και καλή επιτυχία!

3 σχόλια:

  1. Ωραίος ο Παύλος!!! Αντιδημαρχία έργων έταξε και σε σένα Παύλε; Ρωτάω, γιατί την έταξε σε Αβδέλλα, Γκότση και Νυχτοπατη. Πρόσεχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος. Τι άλλο θα ακούσουμε σ’ αυτή την πόλη; Διέλυσαν οι ίδιοι οι εναπομείναντες την παράταξη του Αγγελίδη και χωρίς ντροπή ένας ένας εμφανίζονται στον Χρυσάφη. Και περιμένουν να τους ψηφίσει ο κόσμος; Και αφού έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες μεταξύ τους (πχ Γκότσης - Νυχτοπάτης) τώρα βρίσκονται στην ίδια παράταξη και όλα μέλι γάλα!!! Πραγματική ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μυστακιδης είναι ο άσσος στο μανίκι του Χρυσάφη; Πολλά κιλά έχει ρε παιδιά για να χωρέσει ο άνθρωπος αυτός σε μανίκι.
    Ο Χρυσάφης λέει στο κείμενο του, ότι μεταμόρφωσε τον Δήμο Σερρών και εγώ ερωτώ, μήπως τον παραμόρφωσε; Απάντηση ειλικρινή στο ερώτημα αυτό μόνον το serresbomb μπορεί να δώσει με την αντικειμενικοτητα που το διακρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.