Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Μεταγραφές πρώην δημοτικών συμβούλων από άλλους δήμους

 


 

Την υποψηφιότητα της κ Ολγας Στρίκου ανακοίνωσε η παράταξη της Συμμαχίας .Η κ Στρίκου το 2014-2019 ήταν δημοτική σύμβουλος Ηράκλειας και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΗ .Το 2019 ήταν εκ νέου  υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηράκλειας αλλά δεν εξελέγη . 

Ενώ από το 2020 είναι ειδική συνεργάτης του δήμου Σερρών  

Η ανακοίνωση  

 

Είναι ιδιαίτερη για εμένα η χαρά να υποδέχομαι στην παράταξή μας την Ολγα Στρικου!
Μία γυναίκα με δυναμική παρουσία στα αυτοδιοικητικά, μαχητική και δημιουργική.
Η Όλγα Στρίκου, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, εξασκεί εδώ και 16 χρόνια το δικηγορικό επάγγελμα και αποφάσισε να κατέλθει στον εκλογικό στίβο ως υποψήφια σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σερρών με τη «Συμμαχία Σερραίων»!
Ζει στην πόλη των Σερρών και την πενταετία 2014-2019 είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ηράκλειας ενώ πέραν της συμμετοχής της σε πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς υπήρξε κατά το παρελθόν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου!
Η Όλγα έχει αποδείξει στη μέχρι τώρα διαδρομή της ότι ξέρει να δίνει αγώνες και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει και πάλι με επιτυχία!
Όλγα καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!

1 σχόλιο:

  1. Ειδική συνεργάτης του δήμου Σερρών και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του εν ενεργεία δημάρχου; Νόμιμο; Ηθικό; Σύνηθες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.