Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Καρεκλες με μηνιατικο υπάρχουν για όλους

 

 




40 μέρες προ των αυτοδιοικητικων εκλογών .Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει , οι υποψήφιοι δήμαρχοι προσπαθούν να κλείσουν τα ψηφοδέλτια τους .Δέλεαρ για να πειστούν κάποιοι εκ των υποψηφίων να συμμετέχουν είναι η επόμενη μέρα αν ο υποψήφιος δήμαρχος κερδίσει τις εκλογές .Γιατι υπάρχουν αρκετές έμμισθες θέσεις .

Σε κάθε δήμο έμμισθοι είναι ο πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου , οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των εποπτευόμενων από τον δήμο φορέων ( ΔΕΥΑ , ΚΕΔΗ  κ.λ.π ) .Αυτα οσον αφορά αυτούς που θα εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι .Ομως καρέκλες με μηνιάτικο υπάρχουν και για κάποιους από αυτους που δεν θα εκλεγούν.

Σε κάθε δήμο προβλέπονται τόσες θέσεις ειδικών συνεργατών όσες οι θέσεις των αντιδημάρχων  .Επίσης η συμμετοχή στα ΔΣ των φορέων μπορεί να αποφέρει ένα μηνιαίο εισόδημα .Αφου προβλέπεται αποζημίωση για την συμμετοχή στις συνεδριάσεις . Που είναι περίπου 200 ευρώ τον μήνα .Επίσης υπάρχουν οι θέσεις αντιπροέδρων των εποπτευόμενων φορέων .

Για να μην πάμε στα 2μηνα ,4μηνα κ.λ.π οπου μπορούν να βολευτούν και κάποιοι συγγενεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.