Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Στον ΟΠΑΚΠΑ μπορουν και χειρότερα ???

 


 

 

 Έκλεισε στις 28 Αυγούστου το κολυμβητήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου << κρίθηκε αναγκαίο να πραγματοποιηθούν και κάποιες πρόσθετες εργασίες στο χώρο της πισίνας >>

Το πρόβλημα προέκυψε τον περασμένο Φεβρουάριο . Κάπου τον Μάρτιο το κολυμβητήριο έκλεισε για λίγες ημέρες και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ Γάτσιος έσπευσε με τις δηλώσεις του να μας καθησυχάσει. Αφού είχε πει οτι εντός του καλοκαιριού θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες .  Τώρα γιατι πέρασε ολο το καλοκαίρι ( που το κολυμβητήριο υπολειτουργεί ) και δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες .Θα πρέπει να απαντηθεί από την διοίκηση του ΟΠΑΚΠΑ .Αποτέλεσμα να κλείνει τώρα που ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών .Δημιουργώντας μια κατάσταση που είναι  ένα ¨¨αγκάθι ¨¨ στον δρόμο της Συμμαχίας για τις εκλογές .Επίσης αν δεν κάνουμε λάθος η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου . Τέσσερα χρόνια δεν κουνήθηκε φύλλο .Και το δεύτερο ερώτημα είναι γιατι ??? 

8 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι του Serresbomb, ναι κάνετε λάθος για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των 2 εκ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου της κοιλάδας Αγ. Αναργυρων. Η χρηματοδότηση αυτή των 2 εκ. ευρώ εξασφαλίστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή Αγγελίδη τον Απρίλιο του 2019. Είμαι βέβαιος, ότι το λάθος δεν το κάνατε σκόπιμα, για αυτό θεωρώ ότι θα έχετε τη γενναιότητα να το διορθώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον χειμωνα ένα μήνα δεν υπήρχε θέρμανση καθώς τα καλοριφέρ σάπισαν και έπεφταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με Γατσιό πρόεδρο σίγουρα μπορούν και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ανησυχείτε. Ακόμα ο καιρός κρατάει. Πηγαίνετε παραλία για μπάνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γατσιος δεν είναι το εξιλαστήριο θύμα της ανικανότητας του Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η προηγούμενη δημοτική αρχή του Αγγελίδη τον Απρίλιο του 2019 εξασφάλισε 2 εκ.ευρω για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου της κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων και η δημοτική αρχή του Χρυσάφη, μετά από 4 χρόνια δεν αξιοποίησε ακόμη αυτά τα 2 εκ.ευρω. Δεν έκανε τίποτα. Η ανικανότητα του Χρυσάφη έχει κτυπήσει κόκκινο. Αυτός ο άνθρωπος διεκδικεί την ψήφο των Σερραίων δημοτών. Αν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περίπατο θα κάνει ο Γατσιος στις εκλογές. Χωρίς αντίπαλο παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσπαθείτε να κάνετε τον Γατσιο " Ιφιγένεια" για την απραξία της δημοτικής αρχής. Δήμαρχος δεν υπάρχει; Ο Χρυσάφης δεν ευθύνεται σε τίποτα; Τον έχετε βάλει στην " γυάλα" και τον προστατευετε. Αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος. Τι έκανε 4 χρόνια ο Χρυσάφης; Λουλούδια, λουλούδια, λουλούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.