Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Πρωτιές για Καϊμακάμη & Μουρατίδη, Ρεκόρ από την Κουκνάκου

 




Μια πλούσια αγωνιστική ημέρα ήταν η πρώτη στη διεθνή συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος που διεξάγεται στο στάδιο της Λευκωσίας με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να έχουν μια ακόμη ευκαιρία για δράση. 

Οι σερραίοι αθλητές /τριε διέπρεψαν αφού κατέκτησαν δύο πρώτες θέσεις Μουρατίδης (ΟΦΚΑ) στο ύψος και Καϊμακάμης (ΓΣ Σέρρες’93) στο μήκος, καθώς και την 2η θέση στα 2.000μ στηπλ από την Ελένη Κουκνάκου (ΟΦΚΑ) η οποία πέτυχε και ατομικό ρεκόρ.

Αναλυτικά:

Στο μήκος των ανδρών πρώτος ήταν ο Κώστας Καϊμακάμης (ΓΣ Σέρρες’93) με 6,78 μ. (0,5), με τον Λουκά Πέρο (Κύπρος) να είναι δεύτερος με 6,59 μ. (1,0) και τον Γιάννη Μάριο Μητρόπουλο να ακολουθεί με 6,51 μ. (0,2).

Στο ύψος ο Κωνσταντίνος Μουρατίδης (ΟΦΚΑ) και ο Άγγελος Γιαννάκης μοιράστηκαν τις δύο πρώτες θέσεις έχοντας άλμα στα 1,95 μέτρα.

Καλή κούρσα έκανε η Ελένη Κουκνάκου  στα 2.000μ στιπλ που βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ με 7.15.39., ενώ πρώτη ήταν  η Ιωάννα Σταματοπούλου. με 7.12.68.

Την Πέμπτη 3/8 δεύτερη ημέρα των αγώνων αγωνίζεται και η Δέσποινα-Δανάη Ελληνούδη στο άλμα εις ύψος (19.00) 

Δηλώσεις Χρήστου Παπίτσα (Προπονητής Κώστα Καϊμακάμη)

Ο Κώστας Καιμακάμης έκανε ένα πολύ καλό αγώνα και κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος νικητής στην πρώτη του συμμετοχή με την εθνική ομάδα.Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής με μεγάλα προσόντα και προσδοκούμε να πετύχει μεγάλα ρεκόρ και σημαντικές διακρίσεις.

Δηλώσεις Ιωσήφ Παρασκευόπουλου (Προπονητής Ελένης Κουκνάκου)

Σημαντική επιτυχία να κάνεις ατομικό ρεκόρ, με μεγάλη ζέστη και αέρα αρχές Αυγούστου. Πήγε εξαιρετικά, την συγχαίρω και αναμένω από την Ελένη ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

 https://www.anexartitos.gr/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.