Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Ο ¨¨Βαρόνος ¨¨¨ ......Ηλίας Γκότσης

 


 

 

Περίπου 29 χρόνια ( 28,5 για την ακρίβεια) έχει θητεία στο Δ.Σ. Σερρών ο Δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γκότσης.

Συμμετέχει στο όργανο σε όλες τις δημοτικές περιόδους από το 1991 μέχρι σήμερα, με εξαίρεση την περίοδο 2007-2010.

Στις Δημοτικές  εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 θα διεκδικήσει για 9η φορά την εκλογή του.

Ας ανατρέξουμε, όμως, στη πολύχρονη διαδρομή του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Ηλίας Γκότσης κάθισε για πρώτη φορά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών το μακρινό το 1991. Στις εκλογές του Οκτωβρίου του 1990 ήταν υποψήφιος με τον αντάρτικο συνδυασμό του Γ. Βλάχου (Πόλη Σερρών). Στις εκλογές εκείνες, ο χρισμένος υποψήφιος της Ν.Δ. ήταν ο Ανδρέας Ανδρέου εν ενεργεία δήμαρχος της περιόδου 1987-1990.

Στις εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γ. Βλάχου ( Πόλη Σερρών) που είχε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας και επανεκλέχθηκε.

Στις εκλογές του 1998 επανεκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Γ. Βλάχου, που είχε πάλι την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

 Στις εκλογές του 2002 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Σίμογλου, ο οποίος είχε  το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας  και επανεκλέχθηκε για 4η φορά.

Την περίοδο 2007-2010 ( δεύτερη δημαρχιακή θητεία του Γ. Βλάχου) απουσίαζε από το Δ.Σ. Σερρών,  καθώς στις Δημοτικές εκλογές του 2006  διεκδίκησε  την εκλογή του  ως υποψήφιος δήμαρχος .

Στις εκλογές εκείνες δεν  κατάφερε να αποσπάσει το εκλογικό ποσοστό, ώστε να εκπροσωπηθεί ο συνδυασμός στο ανώτατο όργανο του Δήμου Σερρών.

Το 2010 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με τον συνδυασμό του Θ. Μηλίδη στον Καλλικρατικό Δήμο Σερρών που είχε την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και εκλέχθηκε για 5η φορά δημοτικός σύμβουλος.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 έκανε  την υπέρβαση.

Όταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων», του εν ενεργεία δημάρχου Π. Αγγελίδη και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος.

Στις τελευταίες εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ίδιο συνδυασμό που είχε επικεφαλής τον αείμνηστο σήμερα Θ. Αραμπατζή και επανεκλέχθηκε για 7η φορά δημοτικός σύμβουλος.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 θα διεκδικήσει από το εκλογικό σώμα την εκλογή του, για 9η φορά, στο Δ.Σ. Σερρών.

 https://sertharros.gr

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.