Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Πολιτικό φλερτ ¨¨ ..Τερζή ...Συμμαχίας ?????

 

 

 

 

  Την ώρα που πρώην υποψήφιοι της παράταξης ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ σπεύδουν να φωτογραφηθούν με την υποψήφια δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα και με δελτίο τύπου να κάνουν σαφές οτι στηρίζουν την υποψηφιότητα της .Μαθαίνω οτι ο πρώην επικεφαλης της παράταξης κ Τερζής δεν ταυτίζεται με την άποψη τους. Κάτι που φρόντισε να κάνει σαφές και με το δελτίο τύπου και με τις δηλώσεις του στο ΔΙΚΤΥΟ .Όπου κατηγόρησε την κ Μητλιάγκα οτι δεν τον ήθελαν στην παράταξη τους . Αν και ο κ Τερζής δήλωσε οτι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές . Μαθαινω οτι παρακολουθεί τα δρώμενα και πιθανόν αν ισχύουν τα οσα  μου ψιθύρισε ο σμπίρος να προσπαθήσει να έχει ρόλο .Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μαθαίνει ο σμπίρος ο κ Τερζης συναντήθηκε οχι μόνο μια φορά .Με άνθρωπο που αν και προέκυψε στην Συμμαχία μετα τις εκλογές του 2019 .Σήμερα είναι από αυτούς που λύνουν και δένουν .Με τον οποίο διατηρεί μακρόχρονη προσωπική φιλική σχέση και ήταν αυτος που και το 2019 τον παρότρυνε να είναι υποψήφιος δήμαρχος . Ο κ Τερζης βολιδοσκοπήθηκε για τις προθέσεις του .Το να είναι υποψήφιος με την Συμμαχία είναι κομμάτι εξωπραγματικό .Αλλά το να μην στηρίξει Μητλιάγκα ή ¨¨το πιο τραβηγμένο ¨¨ να κάνει και καμιά δήλωση στήριξης της Συμμαχίας λίγες  μέρες πριν την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου . Ο σμπίρος δεν το θεωρει απίθανο.

 

3 σχόλια:

  1. Εγώ λέω να πάρουν και την βαρβαρα στη συμμαχία. Η πολυφωνία δεν ταιριάζει στις Σέρρες. Καλύτερα μια παράταξη να είμαστε σίγουροι και θα τα βρούμε στη πορεία τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι κοπέλες που γυρνάνε αριστερά και δεξιά και λένε ότι θα τις αξιοποιήσει μετά τις εκλογές ο δήμαρχος, που ακριβώς θα τις τοποθετήσει? Γιατί για λάντζα δεν κάνουν και οι καρέκλες είναι πιασμένες από τους παλιούς και τις μεταγραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ναι όλοι μαζί μπορούμε που έλεγε και ένα παλιότερο σύνθημα...τι ξεφτίλα είναι αυτή...θα φτάσουν οι καρέκλες και τα συμφέροντα για όλους άραγε; Ρε ποιος ενδιαφέρεται για το δήμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.