Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Π.Ε Σερρών : Στον ΤΟΕΒ Νιγρίτας ο Βασίλης Ρόκος

 




Τις Σέρρες επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος, όπου συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και πολίτες της περιοχής.

Ο κ. Ρόκος συναντήθηκε επίσης με αξιόλογα μέλη του Τοπικού Οργανισμού Εγγειο-Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Νιγρίτας, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για την σημαντική προσφορά έργου που εκτελεί ο ΤΟΕΒ Νιγρίτας αλλά και για θέματα της αγροτικής παραγωγής του νομού Σερρών.

Η κα Βάσω Αστερίου, μέλος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας, μαζί με τον κ. Ρόκο βρέθηκαν στο σταθμό συλλογής δοχείων χρησιμοποιημένων φυτοφαρμάκων κα, τα οποία φέρνουν οι γεωργοί.  Όπως εξήγησε η κα Αστερίου τα δοχεία περνούν από τη μέθοδο τριπλού ξεπλύματος και ανάλογα με το περιεχόμενο του δοχείου ξεχωρίζονται σε σακούλες και αποστέλλονται στον κεντρικό σταθμό, κι από εκεί καταλήγουν στην ανακύκλωση.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ρόκος υπογράμμισε την σημαντική συνεισφορά του ΤΟΕΒ Νιγρίτας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

https://www.theopinion.gr/

1 σχόλιο:

  1. Βεβαια δεν περασε απο Νιγριτα αλλα μονο στο τοεβ του Χυτα και στο Φλαμπουρο του Χυτα πηγε. Σοβαρη εκστρατια κανει. Ακολουθει τα βηματα του κομματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.