Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Δήμος Βισαλτιας : Με επιτυχία το 7ο Αντάμωμα Σιτοχωριτών

 


 

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 7ο Αντάμωμα Σιτοχωριτών

Η ευχαριστήρια ανάρτηση της Προέδρου του Συλλόγου Δανιλούδη Χρυσούλας:

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 19 του μηνός, με πολύ μεγάλη επιτυχία, το 7ο αντάμωμα απανταχού Σιτοχωριτών, που διοργάνωσε ο σύλλογός μας, σε συνεργασία, με τον πρόεδρο του χωριού κ. Τσιάντα. Κωνσταντίνο, στην πολύ όμορφη πλατεία του χωριού μας.

Πραγματικά περάσαμε όλοι μια πολύ όμορφη βραδιά..
Για να βγει εις πέρας μια τέτοια εκδήλωση όμως, χρειάζεται να δουλέψουν αρκετοί άνθρωποι, από πολλά πόστα και με πολλούς τρόπους..
Γι αυτό κι εμείς θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους μέσα από την καρδιά μας που στάθηκαν δίπλα μας και μαζί μας στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά:
Τον Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Μασλαρινό Αθανάσιο και το προσωπικό του Δήμου, που ήταν εκεί σε ότι τους χρειαστήκαμε.
Φυσικά τον πρόεδρο του χωριού μας, κ. Τσιάντα Κωνσταντίνο.
Τον αντιπρόεδρο κ. Αβραμίκο Αθανάσιο, που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή την τελευταία εβδομάδα και έτρεχε μαζί μας για όλες τις λεπτομέρειες.

Επίσης, τους εθελοντές : Ακριτίδη, Λάκη, Θεοδωρή Γιώργο, Καραστεργιου Αλέξανδρο, Τσιαπκώλη Στέλιο, Πάντσιο Τάκη, Καζηλα Δανιήλ του Μιχαήλ, Μπιτζιώνη Βασίλειο, Δεμέτη Γιώργο, Σταυρίδη Ιωάννη, Τσιώλη Βαΐα, Τζικο Κώστα, Γκεγκα Δημητριο και Σταμνά Κωνσταντίνο, που βοήθησαν με διάφορους τρόπους κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, καθώς και τον κ. Αχελωνούδη Πολυωραίο, που μας παραχώρησε τον χώρο του καταστήματός του.

Δεν μπορούμε φυσικά, να μην ευχαριστήσουμε, για την οικονομική στήριξη, τους χορηγούς μας: ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ και την εταιρεία τροφιμων “Artima,” ΜΠΡΑΚΗ ΔΑΝΙΗΛ και το ΚΤΕΟ ΠΥΛΑΙΑΣ, τους συνεργάτες τις artima: ΓΚΑΡΒΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε., και Ενοικιάσεις Αυτοκινητων VORENT, ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΙΩΆΝΝΗ, ΔΡΟΥΜΠΛΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΖΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΔΑΡΑΤΖΗ ΘΩΜΑ, ΞΕΦΤΕΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ, ΤΖΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΘΕΟΔΩΡΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΖΗΛΑ. ΔΑΝΙΗΛ, ΤΣΙΩΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ, ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΔΟΥΜΠΑΡΑΤΖΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΔΟΥΜΠΑΡΑΤΖΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ καθώς και τον ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ ΓΡΗΓΟΡΗ, που μας έκανε δωρεά τις αφίσες και τα πανό του συλλόγου.

Βεβαίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τους δωροθέτες μας: ΜΑΤΑΚΟΥΔΗ ΑΣΠΑΣΙΑ -ΜΑΤΑΚΟΥΔΗ ΤΕΛΛΗ (Lavish Care), ΤΣΙΑΚΙΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟ (KLIMATHERM), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΤΣΙΩΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ(Άριστα), ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ( Pizza Reale), Ηλεκτραγορά ΜΠΙΜΠΗΣ, Αφοί ΠΙΠΙΛΙΟΥ, ΤΣΙΛΙΜΠΟΝΗΣ Ε.-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Ο.Ε., Ζαχαροπλαστείο ΠΙΚΑΝΤΙΛΛΥ, Ζαχαροπλαστείο CHOCOLAT, Ηλεκτρολογικές εγκαταστασεις, ΓΟΎΛΑΣ, ΑΑΓΡΟΒΙΟ, ΜΑΝΑΦΗ ΜΑΚΗ(Red rock), ΠΟΠΠΗ ΠΑΣΧΑΛΗ και ΠΟΠΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ( κρεοπωλείο Άγγελος ), ΚΙΟΣΣΕ ΣΤΕΛΙΟ (Επιπλο ΠΡΟΤΥΠΟ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( Φούρνος, Ο ΠΟΝΤΙΟΣ), ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΓΙΑ, ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΤΣΙΑΚΙΡΗ ΒΑΊΑ(Ψητοπωλείο Τσιακ. μπαμ), ΤΖΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ( Καφενείο ΚΕΝΤΡΙΚΟ), Καταστημα DAVINCI, ΤΣΙΑΚΙΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, DIAMAND A.E. και ΚΑΖΗΛΑ ΔΑΝΙΗΛ( Κυνήγι shop), που με τις προσφορές τους έδωσαν ενδιαφέρον στα λαχεία μας.

Μέσα από την καρδιά μας, ευχαριστούμε και τον συγχωριανό μας, τραγουδιστή παραδοσιακών τραγουδιών, κ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, που δέχτηκε την πρόσκλησή μας και μας τίμησε ιδιαίτερα, τραγουδώντας σ’ αυτή την μεγάλη γιορτή!!

Αυτοί που έδωσαν ζωή όμως σ’ αυτό το αντάμωμα στο χωριό μας, είστε όλοι εσεις, οι παρά πολλοί συγχωριανοί, συνδημότες φίλοι και συγγενείς που βρεθήκατε χτες στο χωριό μας. Πραγματικά η τόσο μεγάλη παρουσία σας ήταν πολύ συγκινητική! Ελπίζουμε να φύγατε όλοι χαρούμενοι!!!

Θα θέλαμε εδώ, να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση, στον Δήμαρχό μας, που λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας. Ευχόμαστε να είναι όλα περαστικά.

Επίσης, θα μου επιτρέψετε, ως πρόεδρος του Δ.Σ. να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία μας…αξίζουν σε όλους τους συγχαρητήρια, που βρίσκουν λίγο χρόνο και ενέργεια ανάμεσα στις υποχρεώσεις τους για τη συνέχιση και ανάδειξη του συλλόγου και κατ’επεκταση του χωριού μας.
Να είμαστε όλοι καλά, να ανταμώνουμε!!!

serrespost.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.