Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Ποιοι θα στηριχθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές

 


 

 

Ικανοποιήση  στην πράσινη Σερραϊκή πολυκατοικία για το αποτέλεσμα των εκλογών , παρά την πίκρα για την μη εκλογή βουλευτή . Οι σύντροφοι εκτιμούν οτι στις επόμενες εκλογές θα βρεθούν στην 2η θέση προσπερνώντας τον Σύριζα με στόχο ένα ποσοστό που θα ξεπερνά το 15% το οποίο θα δώσει και βουλευτική έδρα. Μέχρι τότε προηγούνται οι αυτοδιοικητικες εκλογές του Οκτωβρίου και στόχος είναι να υπάρξει παρουσία και στους 7 δήμους ..

Στον δήμο Σερρών υπάρχει η υποψηφιότητα της κ Μητλιαγκα , είτε με είτε χωρίς επίσημη στήριξη  , καταχωρείται το αποτέλεσμα της στην πράσινη πολυκατοικία.

Στον δήμο Ηράκλειας και οι δύο υποψήφιοι Κουτσάκης και Κοτσακιαχίδης  προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ .

Στην Νεα Ζίχνη ο κ Παυλος Κομβολίδης  δεν το έχει κρύψει οτι προέρχεται  από την πράσινη πολυκατοικία .

Απο κει και πέρα αρχίζουν α δύσκολα.

Στον δήμο Σιντικης δεν υπάρχει υποψήφιος προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ , αλλα ο κ Παναγιωτιδης στηρίζεται από τον κ Μουμτζιδη που είναι ΠΑΣΟΚ

Στον δήμο Βισαλτίας η μόνη περίπτωση είναι αυτή του δικηγόρου Αλέξανδρου Τζιάγκαλου οποίος όμως δεν φαίνεται και ιδιαίτερα ενθουσιώδης με την ιδέα

Στον δήμο Αμφίπολης εξετάζεται η περίπτωση του κ Μπαχαρόπουλου όμως η εμπλοκή στην παράταξη του και στελεχών του Σύριζα κάνει το πράγμα από λίγο εως πολύ σύνθετο.

Στον δήμο Εμμανουήλ Παππά  , μετά την σύμπραξη του κ Μπάλτσιου με την παράταξη Νότα . Υπάρχει ως σκέψη η στήριξη στον δήμαρχο . Αφου η περίπτωση του κ Βουλγαριδη θα ήταν καλη αν δεν είχαν προηγηθεί τα όσα έγιναν με το ψηφοδέλτιο των Εθνικών εκλογών .  

Σε οτι αφορά τις περιφερειακές εκλογές , υπάρχει μια δυστοκία στην εύρεση υποψηφίων. Αφού απαιτείται που κόπος , πιθανόν χωρίς αποτέλεσμα ( εκλογή περιφερειακού συμβούλου )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.