Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Ψίθυρος πανω από την πόλη : Με μαντινάδες τα ψάλλε ο πρόεδρος στη Συμμαχία


 

 

 Αντάμωμα είχαν στον Πρόβατά με τον Νικο Ζωιδακη να καλύπτει το μουσικό μέρος .Ο πρόεδρος πάντως της τοπικής κοινότητας κ Νικήτας χαιρετίζοντας την εκδήλωση τα ψάλε στονδήμαρχο Σερρών που ήταν παρών στην εκδήλωση. Καθως του θύμισε οτι υπάρχει ένα έργο κατασκευής πεζοδρομίων , από την δημοτική αρχή Αγγελίδη που δεν υλοποιήθηκε ακομη. Υπάρχει μια υπόσχεση για το αποχετευτικό δίκτυό που έμεινε υπόσχεση. Ενω θύμισε στον δήμαρχο οτι η εκδήλωση δεν έτυχε της στήριξης του δήμου και της ΚΕΔΗΣ όταν σε εκδηλώσεις άλλων χωριών τα χιλιαρικα πέφτουν βρόχη

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στον πρόεδρο μας Νικήτα Γιώργο, που έχει φωνή και ψυχή και λέει τις αλήθειες πρόσωπο με πρόσωπο στον Χρυσάφη, ο οποίος δεν έχει κάνει τίποτε στο χωριό μας τον Προβατά. Ο Χράπας με ποια λογική πάει μαζί με τον Χρυσάφη; Είναι απαράδεκτος. Και πάλι μπράβο στον πρόεδρο μας Νικήτα.
    Ένας κάτοικος της κοινότητας Προβατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χράπας συμφωνεί η διαφωνεί με τον Πρόεδρο του χωριού του; Και αν συμφωνεί με τον Πρόεδρο, γιατί δεν διαμαρτυρεται και αυτός; Όλο το χωριό όμως ξέρει τι συμβαίνει, για αυτό θα τον μαυρίσει στις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χράπας θα φάει μαύρισμα. Ποιός του είπε ότι ο Προβατάς θα τον ακολουθεί κάθε φορά που βολεύει τον κ…ο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.