Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Η απορία της ημέρας : Ποιο ακριβώς ήταν το μεγάλο του έργο ?????

 

 


 

Ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ για τις φήμες που κάνο0υν λόγο ότι ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα κ Καρπουχτσης έχει δεχθεί πρόταση να είναι υποψήφιος δήμαρχος Σερρών . Χθες είχαμε 12 Ιουλίου , εμεις το γράψαμε στις 8 Ιουλίου. Αλλα το θέμα δεν είναι εκεί .Συνομιλώντας οι δύο κυρίες του τηλεοπτικού σταθμού  κ Νάβαλη και κ Βαίδου έκαναν πολλές φορες αναφορά στην θητεία του κ Καρπουχτση ως δημοτικού συμβούλου, επι δημοτικής αρχής Πετρου Αγγελίδη τονίζοντας την μεγάλη του προσφορά ( ως αυτοδιοικητικου )  και έργο και λοιπά . Χωρίς βέβαια να πούν κάτι συγκεκριμένο .Επιστρέφοντας λοιπόν στο παρελθόν ο σμπίρος μου θύμισε οτι κ Καρπουχτσης θήτευσε ως πρόεδρος στην ΔΑΕΚΑΣ η οποία στα τέλη του 2018 διελυθη  ( εδω και χρόνια ήταν ανενεργή ). Επίσης είχε ένα μικρο πέρασμα από την θέση του προέδρου της ΚΕΔΗΣ ( δύο με τρεις μήνες ) .Επίσης όλα τα χρόνια που ήταν δημοτικός σύμβουλος 2015-2019 ) ο κ Καρπουχτσης βρισκόταν εκτός Σερρών .Γιατι υπηρετούσε ως μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ( αρχικά ως συνεργάτης της κ Κολλια και μετέπειτα της κ Νοτοπουλου ) .Αν κανουμε λάθος και πράγματι παρηγαγε έργο αστον δήμο Σερρών ως δημοτικος σύμβουλος αναμενουμε να το ακουσουμε αλλα συγκεκριμενα

4 σχόλια:

  1. Βλέπω, ότι έχετε τρομοκρατηθει εκεί στο "Χρυσάφηςbomb" η αλλιώς Serresbomb με την υποψηφιότητα του Καρπουχτση ως υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Σερρών. Ρωτάτε ποιο είναι το έργο του Καρπουχτση, ως δημοτικού συμβούλου του Δήμου Σερρών. Πριν πάρετε την απάντηση, πρέπει πρώτα να απαντήσετε στο ερώτημα, ποιο ήταν το έργο του Χρυσάφη στο Δήμο Σερρών, πριν εκλεγεί Δήμαρχος ο Χρυσάφης. Ο Χρυσάφης έγινε Δήμαρχος, χωρίς να διατελέσει, ούτε καν δημοτικός σύμβουλος. Τουλάχιστον ο Καρπουχτσης διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σερρών στην πενταετία 2014 - 2019. Άνθρωποι του Χρυσάφη, φίλοι του Serresbomb ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ.
    Ελπίζω να έχετε την ελάχιστη αξιοπρέπεια να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμμ ... Συμπέρασμα: Ετσουξε ο Καρπουχτσης! Καρφώνεστε σύμμαχοι της συμφοράς και της έπαρσης😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καρπουχτσής είναι έξυπνος. Αν είχε 2 μήνες τον έπαιρνε τον δήμο. Τώρα δεν τον βλέπω να πείθεται από τις «Σειρήνες»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί όχι ;Ένας νέος άνθρωπος,δραστήριος κ ανήσυχος ...αρκεί να χει δύναμη κ κουράγιο να ξανακάνει τόσο γρήγορα προεκλογικό αγώνα.θα "χτυπήσει "με αξιώσεις τον Χρυσάφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.