Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : ¨¨Άγρια κοντρα ¨¨ των προέδρων

 




 

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ουκ ολίγες φόρες κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών . Ο πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου κ Κατιρτζογλου και η πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη .Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα οταν η κ Παλάζη ζήτησε ενημέρωση για συγκεκριμένη συνεργάτιδα του δημάρχου .Για την οποία ζήτησε να ενημερωθεί με τι αντικείμενο ασχολείται και ποιες είναι οι υπηρεσίες που έχει προσφέρει  στα τρία και κάτι χρόνια που έχει προσληφθεί. Ο κ Κατιρτζογλου απέφυγε α απαντήσει επι των ερωτημάτων παραπέμποντας την κ Παλάζη στην γραμματεία του δήμου και της νομικής υπηρεσίας. Αυτο πάντως που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν η επιμονή ης κ Παλάζη για το συγκεκριμένο πρόσωπο και ο εκνευρισμος του κ Κατιρτζογλου ο οποίος απευθυνόμενος στην κ Παλάζη της είπε οτι δεν θα της επιτρέψει να κάνει το δημοτικό συμβούλιο καφενείο 

2 σχόλια:

  1. Κυρία Παλαζη, αποκάλυψε τους Γραμματείς και Φαρισαίους. Μην τους φοβάσαι. Είναι άδικο για το Δήμο Σερρών αυτοί οι ανίκανοι υποκριτές και παπατζηδες να είναι και πάλι στο τιμόνι του Δήμου. Η αλήθεια που πρέπει να μάθει ο κόσμος για σένα είναι, ότι σε χρησιμοποίησα ως εξιλαστήριο θύμα για να καλύψουν την απραξία τους, την ανικανότητα τους και την ανεπάρκεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι οι συμμαχίες. Μέχρι να φύγει κάποιος από την ομπρέλα της εξουσίας είναι όλα καλά. Μόλις φύγει ξεκινάει τις καταγγελίες. Αυτό ισχύει και για τον κ. Καδή, και για την κ. Παλάζη αλλά και για όποιον στο μέλλον αυτομολήσει συμπεριλαμβανομένου του κ. Κατιρτζόγλου που υπερασπίζεται τον δήμαρχο του με τόσο σθένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.