Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Έλενα Τούσκα - Γιατι ζητάμε την ψήφο των Σερραίων ( βιντεο )

 


 

 

 Το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο CityZEN (Λόφος Κουλά) η επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων Δημάρχων και στους επτά Δήμους της Π.Ε. Σερρών, από το ΚΚΕ Τ.Ε. Σερρών που κατεβαίνει με τον ενιαίο τίτλο «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Αυτοδιοίκηση.

 Την παρουσίαση των υποψηφίων στα ΜΜΕ και στους παριστάμενους έκανε η κυρία Φιλιώ Σαραντίδου, ενώ στην συνέχεια η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών κυρία Έλενα Τούσκα παρουσίασε τις αρχές πάνω στις οποίες ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» ζητά την ψήφο των Σερραίων, έχοντας ως παράδειγμα την διακυβέρνηση του Δήμου Πατρέων τα τελευταία δέκα χρόνια από τον Δήμαρχο κ.Πελετίδη.

 


 

 Η κ Τούσκα είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών από το 2008. Αντιπρόεδρος του  Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Σερρών (μέλος ΟΓΕ), μέλος του Εικαστικού Συλλόγου Δήμου Ηράκλειας «ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ» και της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

 https://www.anexartitos.gr

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.