Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Παναγιώτης Καρίπογλου - Οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία

 




Η πόλη των Σερρών, όπως την γνωρίσαμε από τις αναφορές του Βασίλη Τζανακάρη, του Γιώργου Καφταντζη και των άλλων μεγάλων ιστορικών που έγραψαν γι αυτήν, υπήρξε κάποτε στολίδι, κέντρο της αστικής τάξης, οικονομικά εύρωστη και πολιτιστικά πρωτοπόρα. 
 
Τις τελευταίες δεκαετίες η πόλη έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της και αργοσβήνει χωρίς κανένα σημάδι ανάταξης. 
 
Η αστική της τάξη την εγκατέλειψε και πλέον τα ιμάτια της διαμεριζονται άνθρωποι ελάχιστης ηθικης και χαμηλών πνευματικών οριζόντων. 
 
Η πόλη των Σερρών χρειάζεται- και το ζητάει - μια πολιτική και πολιτιστική επανάσταση από τους λιγοστούς ανθρώπους που έμειναν να υπερασπίζονται την βαριά ιστορία της. 
 
Οι επικείμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία για να σώσουμε την κληρονομιά της που όλοι λίγο πολύ κουβαλάμε πάνω μας.
 
Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, παραμερίζοντας προσωπικά οφέλη και ψεύτικες υποσχέσεις.
 
 
 

 

3 σχόλια:

  1. Τι προτείνει δεν μας είπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά επισημαίνεται, ότι την πόλη "διοικούν" άτομα που δεν γνωρίζουν την ιστορία της. Απλά γράφουν τη δική τους, με τερατώδη ανορθογραφία. Χωρίς όμως να συγκινείται κανείς. Ίσως ευελπιστούν, πως σε αυτό το πάρτι θα έχουν μερίδιο και αυτοί, έστω και στα αποφάγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπρεπε να κατέβει Δήμαρχος. Για πρωινό την έχει την Βαρβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.