Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Δύο νέοι σύμμαχοι

 

 

 

 

 

 Τις υποψηφιότητες της κ Ελισάβετ Παναγιωτίδου και του κ Νίκου Χαρτούδη με την παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων .Ανακοίνωσε ο επικεφαλης της παράταξης κ Αλέξανδρος Χρυσάφης

Οι ανακοινώσεις

 

Μια ακόμα νέα και δυναμική υποψήφια σύμβουλος προστίθεται σήμερα στην μεγάλη οικογένεια της «Συμμαχίας Σερραίων»!
Η Panagiotidou Elissavet αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με την παράταξή μας και να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές!
Η Ελισάβετ Παναγιωτίδου είναι απόφοιτος του Τμήματος «Βοηθός Φυσικοθεραπείας» και από το 2022 εργάζεται στο Τμήμα Υποδοχής της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Σερρών.
Είναι παντρεμένη με τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Σερρών, Αναστάσιο Αραμπατζή με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.
Μία γυναίκα με στόχους και διάθεση να αφήσει το αποτύπωμά της στα κοινά των Σερρών.
Ελισάβετ καλώς ήρθες και καλή επιτυχία !

 ---------------------------------------------

Με χαρά υποδέχομαι στη «Συμμαχία Σερραίων» τον Νίκο Χαρτούδη, που φέρνει μαζί του σημαντικές εμπειρίες ζωής από την επαγγελματική και την αθλητική του διαδρομή!
Ο Nikos Hard είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, πατέρας δύο παιδιών και θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος με την παράταξή μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο, που ένας ακόμη νέος άνθρωπος με ξεκάθαρες θέσεις, έντονη κοινωνική δράση αλλά και σπουδαίες πανελλήνιες διακρίσεις στο άθλημα της Άρσης Βαρών αποφάσισε να συνδράμει στην προσπάθεια, που έχουμε αναλάβει για ένα δυνατό και εξωστρεφή Δήμο Σερρών!
Νίκο, καλώς ήρθες και καλή επιτυχία !!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.