Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Δήμος Σιντικης : Ανεβαινει το προεκλογικο θερμόμετρο

 


 

 

 Ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Σιντικής . Η ανάρτηση ( σε ειρωνικό ύφος ) υποψηφίου της παράταξης ΝΙΚΗ της Σιντικης του Γιώργου Τάτσιου για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής. Προκάλεσε την άμεση απάντηση από την πλευρά της παράταξης Σιντικη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  του δημάρχου  Φωτη Δομουχτσίδη  . 

Στην ανάρτηση του ο κ Χιτζιος υποψήφιος με την παράταξη του κ Τάτσιου αναφέρει 

 

Δήμαρχε,
απορώ πως ανέχεσαι όλους αυτούς τους τυφλούς και ανόητους που δεν βλέπουν το τεράστιο έργο που έχεις επιτελέσει στο δήμο Σιντικής!!!
Κλείσε τους το στόμα επιτέλους!
Είναι τόσο απλό!
Απαρίθμησε τους ένα προς ένα τα τόσα έργα σου στο Δήμο. Να δούμε θα το ανοίξουν ξανά να πούνε τόσες αναληθειες και συκοφαντίες;;;

 Η απάντηση της παράταξης του δημαρχου μεταξυ άλλων αναφέρει

Προς γνωστούς “λασπολόγους” του facebook:
«ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ, ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...»
Ένας μετά τον άλλον οι υποψήφιοι για υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης του κ.Τάτσιου, προσπαθούν να καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους στον επικεφαλής τους, υβρίζοντας και λασπολογώντας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Από προσβλητικές και κατάπτυστες εκφράσεις όπως: «ΞΕΚΩΛΑ»-απευθυνόμενοι σε γυναίκες, «ΞΕΦΤΙΛΕΣ»-απευθυνόμενοι στα μέλη της παράταξής μας, τώρα και ειρωνείες σε μία απέλπιδα προσπάθεια να προβληθούν προσωπικά.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΧΙΤΖΙΟΥ


Δήμαρχε,
απορώ πως ανέχεσαι όλους αυτούς τους τυφλούς και ανόητους που δεν βλέπουν το τεράστιο έργο που έχεις επιτελέσει στο δήμο Σιντικής!!!
Κλείσε τους το στόμα επιτέλους!
Είναι τόσο απλό!
Απαρίθμησε τους ένα προς ένα τα τόσα έργα σου στο Δήμο. Να δούμε θα το ανοίξουν ξανά να πούνε τόσες αναληθειες και συκοφαντίες;;;
👉Πες τους για το ενυδρείο της Βυρώνειας! Εννέα χρόνια το παλεύεις και το έκανες ένα κόσμημα!
👉Πες τους για τα θερμοκήπια στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας πόσα έσοδα φέρνουν στον δήμο μας!
👉Πες τους για την αξιοποίηση του τόσο πλούσιου γεωθερμικού μας πεδίου. Τόσοι επενδυτές πέρα από τον ίδιο τον δήμο μας επένδυσαν και δημιούργησαν εκατοντάδες θέσεις εργασίας για τους δημότες μας!
👉Πες τους για κέντρο εμπορίου που άλλαξε εντελώς τη μορφή του Σιδηροκάστρου!
👉Πες τους για το αεροδρόμιο του Χορτερου που από τις εκλογές του 2019 που το έταξες στον κόσμο του Σιδηροκάστρου σε ειδική εκδήλωση στο επιμελητήριο Σερρών,το μεταμορφωσες και έγινε κέντρο εκπαίδευσης πιλότων όπως αυτό στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας!
👉Πες τους για την Κερκίνη που της άλλαξες μορφή και έχει γίνει πανευρωπαϊκός πόλος έλξης τουριστών!
👉Πες τους για το παλαιοντολογικό μουσείο της Θερμοπηγης που δεν προλαβαίνουμε να εξυπηρετήσουμε τα τόσα λεωφορεία που το επισκέπτονται!
👉Πες τους για το κάστρο μας το Ισαρι που το έχεις αναστηλώσει που κόντευε να καταρρεύσει και να μας πλακώσουν οι πέτρες του στην πλατεία!
👉Πες τους για τα λουτρά μας που τύφλα να έχουν τα λουτρά Πόζαρ! Ο κόσμος," σκοτώνεται" να έρθει και το διαφημίζουν παντού!
👉Πες τους για την κοιλάδα του Σιδηροκάστρου που την έχεις αναμορφώσει. Διορθωσες τις ζημιές από πλημμύρα,τα μαγαζιά ξανανοιξαν,μητέρες με τα παιδιά τους γεμάτα χαρά τρέχουν και παίζουν εκεί ανέμελα ,απολαμβάνοντας την διάπλαση που έκανες!
👉Πες τους για τα αρχαία μας που ανακαλύφτηκαν στην περιοχή των ζεστών νερών και εκτίθενται σε ένα μουσείο τέλειας αρχιτεκτονικής που έκανες!
👉Πες τους για την ανάδειξη του σπηλαίου μας και πόσο σεβαστηκες την προσπάθεια του αξιομνημόνευτου κ. Ελευθεριάδη!
👉Πες τους για το κτίριο των Μελενικων που αφού πρώτα σου το χάρισαν οι Μελενικιοι,ΕΣΥ το έκανες κέντρο πολιτισμού του Δήμου μας στο οποίο φιλοξενούνται θεατρικά και μουσικά σχήματα, γίνονται ομιλίες από έγκριτους πανεπιστημιακούς και εκθέσεις και....και....
Άξιος δήμαρχε!!!
Μίλα δήμαρχε! Τι περιμένεις;;;
Η μετριοφροσύνη σου δεν εκτιμάται!
Βγες περήφανος και θύμισε στους ανόητους όλα τα παραπάνω έργα σου στην εννιάχρονη θητεία σου,να δούμε αν θα ξαναμιλήσουν κι αν σε ξανα συκοφαντησουν!
Μη διστάζεις δήμαρχε!!!
Και όσοι σου το αναγνωρίζουν ολοοοοοο... αυτό το τεράστιο έργο και " προχωρανε" και συστρατεύονται και σου τείνουν το χέρι με ζέση και εμπιστοσύνη στις φωτογραφίες, θα γίνουν οι απόστολοι που θα μεταφέρουν σε χωριά και πόλεις το μήνυμα αυτών των τεραστίων έργων σου ώστε να είσαι και πάλι ο νικητής!
⭐ Παρακάτω στα σχόλια από τον κ. Κωνσταντινος Ηλιας Καρασαββιδης, ( σας ευχαριστώ που με συμπληρώνετε),κι άλλα ακόμη αξιόλογα έργα του δημάρχου που πρέπει να τονιστούν. Όλα τους, ( αυτά που ανέφερα εγώ αλλά κι ο κ. Καρασαββιδης),έργα που πραγματικά....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
 
 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗς ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
 
Προς γνωστούς “λασπολόγους” του facebook:
«ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ, ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...»
Ένας μετά τον άλλον οι υποψήφιοι για υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης του κ.Τάτσιου, προσπαθούν να καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους στον επικεφαλής τους, υβρίζοντας και λασπολογώντας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Από προσβλητικές και κατάπτυστες εκφράσεις όπως: «ΞΕΚΩΛΑ»-απευθυνόμενοι σε γυναίκες, «ΞΕΦΤΙΛΕΣ»-απευθυνόμενοι στα μέλη της παράταξής μας, τώρα και ειρωνείες σε μία απέλπιδα προσπάθεια να προβληθούν προσωπικά.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
•ΕNΥΔΡΕΙΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑΣ: Πείτε την αλήθεια στους δημότες και αφήστε τη "φθηνή" αντιπολίτευση, για την οποία έχετε πιάσει από τώρα "στασίδι"! Γιατί δεν λέτε με ποια άδεια λειτουργούσε τόσα χρόνια το ενυδρείο; Πώς πληρωνόταν ο υπάλληλος εκεί;
Αφού δεν τολμάτε, θα πούμε εμείς την αλήθεια:
-Λειτουργούσε χωρίς άδεια, για αυτό κι εμείς προχωρήσαμε στην εκπόνηση των απαραίτητων μελετών προκειμένου να αποκτήσει.
-Εμείς πληρώσαμε τα ενοίκια που χρωστούσαν 11 χρόνια στη ΓΑΙΑΟΣΕ, όταν αναλάβαμε.
-Εμείς εκκινήσαμε τη διαδικασία επίλυσης του ιδιοκτησιακού!
-Εμείς υποβάλαμε την πρόταση στο Leader.
•ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Αυτό κι αν είναι εύκολο! ΣΤΑΘΗ ΖΑΠΡΙΔΗ (Πρόεδρε ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ επί σειρά ετών) τι απαντάς;
•ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι Δήμοι έχουν πρόβλημα στην υλοποίησή του. Εμείς προχωρήσαμε την όλη διαδικασία και βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ακόμη πρόβλημα: το ιδιοκτησιακό της πλατείας, το οποίο αποτελούσε ζητούμενο για την υλοποίηση του έργου. Και πάλι δεν σταματήσαμε. Το θέμα πήγε στη δικαιοσύνη ορίστηκε τιμή, σαν αυτή που πρότεινε ο Δήμος και οι ιδιοκτήτες προσέφυγαν και πάλι. Αν ήσασταν εσείς, απλά θα το «είχατε βάλει στα πόδια»! Όπως γινόταν και τα προηγούμενα 90 χρόνια (από το 1933).
•ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΟΡΤΕΡΟΥ: Αφού και για αυτό το θέμα έχετε άγνοια, ρωτήστε να μάθετε: το παραλάβαμε χωράφι και το διαμορφώσαμε σε αεροδρόμιο. Όπως επίσης, ρωτήστε και για τις προσπάθειες του ιδιοκτησιακού των παρακείμενων εκτάσεων, οι οποίες περιήλθαν τελικά στον Δήμο.
•ΚΕΡΚΙΝΗ: Προφανώς ξεχνάτε την ανάπλαση της Κερκίνης και τι προσπάθεια καταβλήθηκε για να γίνει. Κι ας μην το παραδέχονται τώρα κάποιοι τοπικοί, για τους δικούς τους – «ψηφοθηρικούς» – λόγους. Όπως επίσης και για το λιμανάκι της Κερκίνης, το οποίο δεν ανήκει στον Δήμο, αλλά στην Κτηματική. Ωστόσο, ο Δήμος προχώρησε τρεις χρονιές σε διαγωνισμό παραχώρησης χώρων για τοποθέτηση καντινών, εκ των οποίων οι δυο βγήκαν άγονοι, επειδή δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι. Ευτυχώς, χάρη στην επιμονή και προσπάθειά μας, τελικά βρέθηκαν δύο ενδιαφερόμενοι.
Ωστόσο, με ενδιαφέρον παρατηρούμε το δικό σας έργο, που δεν είναι άλλο από την ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΡΑΓΚΑΣ» στην Κερκίνη! Ξέρετε εσείς…
•ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΡΜΟΠΗΓΗΣ: Καλά δεν γνωρίζετε ότι λειτουργεί και ότι το επισκέπτονται δημοτικά σχολεία; Τώρα, αν μας καταλογίζετε ότι δεν «υποκύψαμε» και δεν «βολέψαμε» ημετέρους σας, ναι έχετε δίκιο.
•ΙΣΑΡΙ-ΑΡΧΑΙΑ: Αγνοείτε ή υποκρύπτετε ότι ο χώρος ανήκει στην αρχαιολογία. Παρόλα αυτά, έχουμε στενή συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων. Επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι όσον αφορά τα αρχαία που βρίσκονται στο Δημαρχείο Σιδηροκάστρου, αυτή τη στιγμή ολοκληρώθηκε η συντήρηση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων και αναμένεται η κατασκευή των βάθρων, με την ανακαίνιση ΟΛΟΥ του Δημοτικού Μεγάρου, ώστε να τοποθετηθούν για να κοσμούν την είσοδο του Δημαρχείου. Κι όλα αυτά με τις υποδείξεις της αρχαιολογίας.
•ΛΟΥΤΡΑ: Θα θέλαμε τις απόψεις σας κάποια στιγμή γραπτώς. Τις πραγματικά υλοποιήσιμες απόψεις σας και όχι τα «πυροτεχνήματα» που εκτοξεύετε χάριν εντυπώσεων, όπως για παράδειγμα ότι θα αυξήσετε τον προϋπολογισμό της ΑΠΟΔΡΑΣΙ στις 500.000 ευρώ, αλλά και πως τάξατε ότι θα δώσετε 100.000 ευρώ στον Εθνικό Σιδηροκάστρου! «Γελάνε και οι πέτρες»!
•ΚΟΙΛΑΔΑ: Πείτε και καμιά αλήθεια! Το κείμενο σας βρίθει ανακριβειών! Όσον αφορά τα μαγαζιά, έκλεισαν επί θητείας Απόστολου Καρύδα, του θερμού υποστηρικτή σας. Ρωτήστε τον να σας πει πως τα μίσθωνε τόσα χρόνια, ενώ δεν ήταν ιδιοκτησίας του Δήμου; Ως Δήμος προχωρήσαμε σε ένσταση για το δασικό χαρακτήρα των εκτάσεων, αλλά δυστυχώς απορρίφθηκε οριστικά.
Όσον αφορά τις ζημιές από την πλημμύρα, βρισκόμαστε στη φάση του σχεδιασμού με το Δασαρχείο και την Περιφέρεια, καθώς λόγω αρμοδιότητας η νομοθεσία δεν επιτρέπει στον Δήμο να ενεργήσει μόνος του.
•ΣΠΗΛΑΙΟ: Η αναφορά σας και μόνο δείχνει ότι τα θυσιάζετε όλα για την επικείμενη προεκλογική περίοδο.
Υ.Γ.: Όσοι έχουν αποβιώσει, δεν τους αποκαλούμε κυρίους. Είστε και εκπαιδευτικός, αν και αυτό που να το θυμάστε, τόσα χρόνια αποσπασμένος σε πολιτικά γραφεία…
•ΚΤΗΡΙΟ ΜΕΛΕΝΙΚΩΝ: Ο Δήμος συνέταξε πλήρη μελέτη, υποβλήθηκε για ένταξη, ωστόσο δεν χρηματοδοτήθηκε από το ΦΙΛΟΔΗΜΟ, που καταργήθηκε με την αλλαγή της προηγούμενης κυβέρνησης. Στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ της παρούσας κυβέρνησης δεν προβλέπεται η αποπεράτωση δημοσίων κτηρίων, μόνο επαναχρησιμοποίηση.
Βέβαια, αντιλαμβανόμαστε ότι το ενδιαφέρον σας για τα δημοτικά κτήρια είναι μεγάλο και φάνηκε και από τη «συνεισφορά» σας στο θέμα της ΛΑΦ. Υποψήφιοί σας πήραν ξεκάθαρα θέση κατά των συμφερόντων του Δήμου και ψήφισαν να παραχωρηθεί στην Μητρόπολη. Άλλη προσφάτως ανακοινωθείσα υποψήφιά σας και τέως Πρόεδρος Σιδηροκάστρου «πέταξε την μπάλα στην κερκίδα», ενώ ακόμη αντηχεί στα αυτιά όλων η φράση δημότη κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, που όλο αγανάκτηση φώναζε: «Που είναι ο Τάτσιος ρεεε; Γιατί δεν παίρνει θέση;».
Σας κατάλαβαν όλοι!
Να σταθούμε και στο τελευταίο που γράφετε κ.Χίτζιο:
ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ «ΑΝΟΗΤΟΥΣ»!
Ντροπή σας!
Αυτή είναι η άποψη η δική σας και της παράταξή σας για τους δημότες;
ΥΓ: Επειδή η παράταξη σας κατά καιρούς μιλάει για «βολεμένους», αλήθεια εσείς πόσα χρόνια είστε αποσπασμένος σε πολιτικά γραφεία;
Μάλιστα, ένα εξ αυτών και αυτό της πρώην Υπουργού καςΜαρίας Κόλλια, την οποία ο επικεφαλής σας κατηγορούσε για προδοσία στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και τώρα τα ξεχνάει και σας ανακοινώνει ως υποψήφιο για υποψήφιο.
Οι δημότες κρίνουν και βγάζουν τα συμπεράσματά τους…

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστώ για τη δημοσίευση. Δίνετε την ευκαιρία: 1.Να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο Σιντικής, προβλήματα που παρέμειναν προβλήματα από το 2014 έως και σήμερα κοντά στο τέλος των δύο συνεχόμενων θητειών του νυν δημάρχου. 2. Να συγκρίνεται την ποιότητα λόγου (δεν χρησιμοποίησα μειωτικούς χαρακτηρισμούς παρά μόνο άσκησα αρνητική κριτική στην αδυναμία του δημάρχου να αντιμετωπίσει τα υπάρχοντα προβλήματα επιτυχώς).
    3.Με επιπλήττει λέγοντας πως θα έπρεπε να νιώθω ντροπή γιατί αποκαλώ το σύνολο των υποψηφίων δημάρχων - δημοτικών - κοινοτικών συμβούλων (μέσα σε αυτούς και εγώ) και των υποστηρικτών τους που βρίσκονται απέναντι του και αποτελούν πάνω-κάτω το 70% των δημοτών του δήμου(+4 ακόνη συνδυασμοί διεκδικούν τον δήμο), "τυφλούς" και "ανόητους" που δεν του αναγνωρίζουν το μέγεθος των έργων του. Κανένας μα κανένας από αυτούς, ΔΕΝ θίχτηκε (και γιατί να θιχτεί αφού όλοι αυτοί βρίσκονται απέναντι του και προφανώς συμφωνούν μαζί μου)
    Με εκτίμηση
    Γεώργιος Ι. Χίτζιος
    Αγράμματος λασπολόγος, βολεμένος εκπαιδευτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.