Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Συμμαχία Σερραιων : Ώρα γυναίκας



 

 

 

 Νέες ανακοινώσεις υποψηφίων από την Συμμαχία Σερραιων . Τις 5τελευταιες ημέρες είναι ώρα γυναίκας για την Συμμαχια .

Ο επικεφαλης κ Χρυσαφης ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες της κυριας Τότη και της κ Θεμιστοκλέους

Το καλωσόρισμα του κ Χρυσαφη 

H Φανή Τότη είναι από σήμερα μία ακόμη σημαντική υποψήφια στην παράταξή μας!
Στην πορεία νίκης της «Συμμαχίας Σερραίων» η Fani Toti συντάσσεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!
Μητέρα ενός παιδιού, απόφοιτος του Τμήματος «Ιστορίας Αρχαιολογίας» του ΑΠΘ δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον κλάδο της Εστίασης στην περιοχή του Λευκώνα!
Γυναίκα μαχητική, δυναμική, με αρχές και αξίες, που αγαπά και πονά τον τόπο της, συστρατεύεται μαζί μας με ενωτικό πνεύμα και διάθεσης προσφοράς για ένα Δήμο Σερρών ακόμη πιο δυνατό, ακόμη πιο αξιοπρεπή!
Φανή καλώς ήρθες στη «Συμμαχία Σερραίων» και καλή επιτυχία !
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Μια ακόμη νέα γυναίκα αποφάσισε να είναι υποψήφια με το συνδυασμό μας και να συνδράμει με φρέσκες ιδέες, για ακόμη μία πιο δημιουργική πενταετία!
Υποδεχόμαστε στη «Συμμαχία Σερραίων» τη Νάσια Θεμιστοκλέους, η οποία συστρατεύεται μαζί μας και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου!
Η Nasia Themistokleous είναι μία γυναίκα με λαμπρές σπουδές, που διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της, το ομαδικό της πνεύμα και το επικοινωνιακό της χάρισμα. Εργάστηκε κατά το παρελθόν στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχει ως εθελόντρια σε κοινωνικές δράσεις της πόλης.
Δικηγόρος, Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ με Μεταπτυχιακές σπουδές στο «Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες» του ΑΠΘ και στη «Δημόσια Διοίκηση» του ΔΙΠΑΕ Σερρών, η Νάσια Θεμιστοκλέους προέρχεται από αυτοδιοικητική οικογένεια, καθώς είναι κόρη του πρώην Αντινομάρχη Σερρών και Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σερρών, Σοφοκλή Θεμιστοκλέους.
Νάσια καλώς ήρθες και καλή επιτυχία !

2 σχόλια:

  1. Το ότι η Τότη είναι βαπτιστικιά του Φωτιάδη Στεφάνου σας λέει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ο Χρυσάφης ντράπηκε να πει, ότι τη Νασια Θεμιστοκλέους την έχει ειδικη συνεργάτιδα εδώ και 4 χρόνια στον Δήμο Σερρών; Μήπως για να μην φανεί, ότι εξαναγκάζει τα ρουσφέτια του να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του; Και έχει εξαναγκάσει πολλά ρουσφέτια του (ειδικούς συνεργάτες, οκτάμηνα στα covid, απευθείας αναθέσεις κλπ) να είναι υποψήφιοι δημοτικοί συμβουλοι μαζί του. Εσείς εκεί στο Serresbomb, έχετε έναν σμπιρο που σας φέρνει πολλά νέα, μυστικά και ειδήσεις. Μπορείτε να πείτε στον σμπιρο σας να μάθει, πόσα από τα ρουσφέτια του ο Χρυσάφης τα έχει εξαναγκάσει να θέσουν υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου μαζί του; Είναι απόλυτα βέβαιον, ότι αν θέλει ο σμπιρος σας, μπορεί να μας ενημερώσει. Θέλω να πιστεύω, ότι δεν θα διστάσετε να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.