Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

ΠΕ Σερρών : Παρουσιαση βιβλιου

 


 

Η παρουσίαση του βιβλίου του διδάκτορα Ιστορίας & Αρχαιολογίας Πέτρου Σαμσάρη με τίτλο: «Το Ηρώο της Μεραρχίας Σερρών», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023,  στις  8 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.  
Για το βιβλίο, το οποίο αποτελεί έκδοση της Περιφερειακής  Ενότητας Σερρών, θα μιλήσουν:  η φιλόλογος του Μουσικού Σχολείου Σερρών κα Βασιλική Κούλα, MSc  Μεσαιωνικής Ελληνικής Φιλολογίας, διδάκτωρ Σχολικής Παιδαγωγικής και ο συγγραφέας.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά  οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Σερρών κ. Χρήστος Χαλκιαδάκης  (λαούτο) και κ. Δημήτριος Αρναούτογλου  (κιθάρα). Θα απαγγείλει ποίημα για το Ηρώο η μαθήτρια Αγγελική Μερτζανίδου, ενώ θα την συνοδεύσει με το κανονάκι του ο μαθητής Θανάσης Αυλωνίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.