Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Δήμος Σιντικης : Στην Νορμανδια οι νικητες Μαθητικού Διαγωνισμού για την Μάχη των Οχυρών

 


 
 
 
 
 
Ήρθε η ώρα για το 7ο ταξίδι στην Νορμανδία! Πρόκειται για το μεγάλο έπαθλο του 7ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού για την Μάχη των Οχυρών, στον οποίον συμμετείχαν 3000 μαθητές και εκπαιδευτικοί.
👎 Δυστυχώς ο δήμαρχος Σιντικής συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει αυτό το τεράστιο γεγονός που υλοποιείται από τον Σύνδεσμο Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη και δεν δίνει ούτε ευρώ στην προσπάθεια αυτού του συλλόγου να αναδείξει τον τόπο μας παρόλο που γίνεται σχετικό αίτημα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ... Δεν πειράζει... Του δώσαμε την ευκαιρία να γίνει μέτοχος αυτού του σημαντικού γεγονότος κι αρνήθηκε... Πορευόμαστε χωρίς αυτόν...
✅ Οι μαθήτριες από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας που κέρδισαν το έπαθλο ανυπομονούν να συναντήσουν του βετεράνους της DDAY...κι εμείς ανυπομονούμε να αντλήσουμε και φέτος τεχνογνωσία για την περαιτέρω προσέγγιση της δικής μας επετείου...της Μάχης των Οχυρών.
🎯 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΥΓ: προσεχώς οι εικόνες από το μέλλον μας!
Κειμενο  
Γιώργος Τάτσιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.