Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Δήμος Σερρών : Τέτοια ευγένεια θα την ζήλευε και ο Ζαμπούνης

 


 

 Με αφορμή τα εγκαίνια της παιδικής χαράς στην περιοχή της Ομόνοιας από τον δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη .Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ με δελτίο τύπου σπεύδει να υπενθυμίσει .Οτι τον Μάρτιο του 2019 η τότε δημοτική αρχη του Πέτρου Αγγελίδη είχε εξαγγείλει την κατασκευη 13 παιδικών χαρών. Θα σταθούμε στο ύφος που είναι γραμμένο  το δελτίο τύπου και την ευγένεια που το διακρίνει. Να θυμίσουμε οτι και το προηγούμενο ήταν γραμμένο σε ιδιο ύφος. Πλέον σε λίγο θα αρχίσει να τους ζηλεύει και ο Ζαμπούνης

 

Με στόχο την κατάθεση της αλήθειας και την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, υπενθυμίζουμε και πάλι  το δελτίο τύπου από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν  την 1 Μαρτίου 2019 ο τότε Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης  και ο τότε αντιδήμαρχος  Έργων Ηλίας Γκότσης, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσαν την έγκριση χρηματοδότησης των 13 παιδικών χαρών, μεταξύ των οποίων και της παιδικής χαράς της Ομόνοιας, την οποία εγκαινίασε ο κ. Χρυσάφης στις 19-6-2023.

Επειδή οι δημοτικές αρχές έχουν συνέχεια, η μελέτη των 13 παιδικών χαρών πραγματοποιήθηκε από την σημερινή δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη, που δυστυχώς υλοποιείται  με καθυστέρηση 4 (τεσσάρων) ετών.

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών.

 

"POSTED ON: 1 Μαρ 2019

CATEGORIZED IN: Δελτία Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                               ΣΕΡΡΕΣ, 01-03-2019

ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΔΗΜΟ II-ΣΒΑΑ-ΣΑΤΑ

 


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Έργων Ηλία Γκότση, την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019, για να ενημερώσουν τους Σερραίους δημότες σχετικά με την αναβάθμιση των παιδικών χαρών στο Δήμο Σερρών.

 

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ανέφερε ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αναβαθμιστούν δεκατρείς (13) παιδικές χαρές στο Δήμο Σερρών συνολικού προϋπολογισμού 639.000 ευρώ με χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ), από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II και από ΣΑΤΑ Δήμου Σερρών. Συγκεκριμένα:

Μία (1) Παιδική χαρά από το πρόγραμμα Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) προϋπολογισμού 140.000 ευρώ, εννέα (9) παιδικές χαρές από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II προϋπολογισμού 420.000 ευρώ και τρείς(3) παιδικές χαρές από ΣΑΤΑ του Δήμου Σερρών (τεχνικό πρόγραμμα ετών 2018 και 2019) προϋπολογισμού 79.000 ευρώ.

 

Ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης ανακοίνωσε τις περιοχές του Δήμου Σερρών που θα αναβαθμιστούν οι παιδικές χαρές και οι οποίες είναι οι εξής:

-Μία ( 1) παιδική χαρά στην οδό Δημογερόντων από το πρόγραμμα Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) προϋπολογισμού 140.000 ευρώ.

– Εννέα (9) παιδικές χαρές από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II, προϋπολογισμού 420.000 ευρώ: Στην πλατεία Ειρήνης, στη Σιγής, στην πλατεία Ομονοίας, στη Ραιδεστού (κεντρικό πάρκο), στο παλιό τελωνείο, στη Νικομηδείας-Βιζυηνού, στο Α. Μητρούσι, στην Κάτω Καμήλα και στον Λευκώνα.

– Τρείς (3) παιδικές χαρές από ΣΑΤΑ Δήμου Σερρών (τεχνικό πρόγραμμα ετών 2018 και 2019) προϋπολογισμού 79.000 ευρώ: Στον Προβατά (39.000 ευρώ) και στην Ορεινή (15.000 ευρώ) από τεχνικό πρόγραμμα έτους 2018 και στα Καλά Δέντρα (25.000 ευρώ) από το πρόγραμμα έτους 2019.

 

Από το γραφείο τύπου "

 

 

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της

Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

 

Γκότσης Ηλίας

Παπαβασιλείου Βασίλειος

Γαλάνης Στέλιος

Δούκας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.