Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Ανέλπιστο δώρο στον Χρυσαφη

 


 

 Την απόλυτη μοναξιά βίωσε  η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ  κ Παλάζη  στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου . Τα όσα είπε προκάλεσαν την έκρηξη σχεδόν του συνόλου  των 16 δημοτικών συμβούλων της Συμμαχίας . Οι οποίοι πολλές φορές την διέκοψαν αντικρούοντας τα όσα είπε .Οι αντιδήμαρχοι Τουρτουρας , Καρακολίδης παρενέβησαν και την κατηγόρησαν για έλλειψη συνεργασίας και οτι  μόνο όταν χρειαζόταν την βοήθεια των υπολοίπων την ζητουσε , κατηγορώντας την για προσωπική πολιτική. Ο  κ Δίνακης  αφού τόνισε οτι το θέμα της διαγραφής είναι λήξαν της συνέστησε να το αποδεχθεί και να μην συνεχίζει την κόντρα της με την Συμμαχία αφού επι της ουσίας εκτίθεται η ίδια .Ο κ Χρυσανθίδης παρενέβη διαψεύδοντας τον ισχυρισμό της οτι λάμβανε 450  όταν όλοι ξέρουν οτι λάμβανε 718 ευρω. Για να προβεί σε διορθωτική δήλωση η κ Παλάζη λέγοντας οτι τα 450 είναι το καθαρό ποσό μετά και την παρακράτηση των φόρων .

Ο κ Μισιρλης θύμισε τι οταν κάποιος χάνει την εμπιστοσύνη του επικεφαλης της παράταξης τότε δεν μπορεί να παραμένει στην θέση ευθύνης που έχει.Ο κ Ρίζος πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ θύμισε στην κ Παλαζη οτι και ο ίδιος  είναι στην ίδια κατηγορία ( σε ότι αφορά την αποζημίωση ) και επέλεξε λόγω της ασάφειας του νόμου να μην την λαμβάνει  

Η χθεσινή λοιπόν συνεδρίαση  έκρυβε ένα δώρο για τον δήμαρχο. Το οποίο ήταν η ψήφος εμπιστοσύνης που έλαβε από τους 16+1 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του .Κερδισμένος λοιπόν ο επικεφαλης της Συμμαχίας αφου χθες στάλθηκε μήνυμα ενότητας και συμπόνοιας της παράταξης .Πράγμα σημαντικό 4 μήνες πριν τις εκλογές

2 σχόλια:

  1. Ο Χρυσανθίδης σαν τι μιλάει... Τον ψήφισε ο κόσμος για να είναι αντιδήμαρχος;;; Δεν νομίζω... Αντιπολίτευση είναι η θέση του... Την Παλαζη ψήφισε ο κόσμος και τους 18 συμμάχους... Σε αυτούς έδωσε την εντολή να κυβερνησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον σε άλλη πόλη ζούμε. Αρκετοί «σύμμαχοι» δεν αντέχουν άλλο τις συμπεριφορές του Χρυσάφη, και είναι έτοιμοι να την κάνουν…… Βέβαια είναι θρασύδειλοι οι περισσότεροι, οπότε τα παράπονά τους τα κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο μην τους κάνει ντα ο Χρυσαφάκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.