Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Ένα δίκιο το χει η Αριάδνη Παπαφωτιου

 



Με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών για την ΚΕΔΗΣ όπου  μεταξύ άλλων κυριάρχησε και η συζήτηση για τα δύο πορίσματα των διαχειριστικών ελέγχων .Τα οποία όμως δεν δημοσιοποιήθηκαν . Η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ Παπαφωτιου .Αναρωτιέται γιατι δεν τέθηκαν υπόψιν του δημοτικου συμβουλίου .Κάτι το οποίο σχολιάσαμε γιατι είναι μη δημοσιεύσιμα. Αλλα από τα όσα ακούστηκαν στην συνεδρίαση τα γνωρίζουν αρκετοι

Η τοποθέτηση της κ Παλάζη

 

-Το Δημοτικό Συμβούλιο, ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ποτέ για τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ του Ελέγχου σε ΚΕΔΗΣ και ΟΠΑΚΠΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ για το οτι έγινε έλεγχος!!

 

--Στο ενημερωτικό σκότος αφέθηκα και ως ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  Συνδυασμού, με έννομο συμφέρον στην πληροφόρηση και γνώση των Δημοτικών θεμάτων.

 

--Ο ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ακτινογράφησε τις ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ των δύο Νομικών Προσώπων του Δήμου Σερρών και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ την λειτουργία τους σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ και Διοικητικό τομέα, εντοπίζοντας κενά και ΕΥΘΥΝΕΣ.

 

==========================

--Προσωπικά αλλά και ως "ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων", μας ενδιαφέρει να μάθουν όλοι ΠΟΥ πάει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, και όχι οι γκρίζες διχόνοιες στην υπο διάλυση Παράταξη του κ. Χρυσάφη.

 

--Του ζήτησα λοιπόν (Συνεδρίαση ΔΣ 1/6/2023) να πει στους Σερραίους εάν και ποιά ΖΗΜΙΑ προκάλεσαν στο Δημοτικό Ταμείο οι όπως λέει «ΧΩΡΙΣ την συναίνεσή του (?!) ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ και ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ", την οποία διέγραψε και καθαίρεσε.

 

Δεν απάντησε.

Ούτε ενημέρωσε για το πόρισμα του δημοσιονομικού ελέγχου στην ΚΕΔΗΣ, αν και το έχει στα χέρια του.  

==========================


--ΑΥΤΗ είναι η Δημοτική Αρχή Χρυσάφη που ξέρει καλά την "δουλειά της".

 

--Και όταν ΦΟΒΑΤΑΙ οτι θα μάθουν οι Σερραίοι την αλήθεια, ΚΛΕΙΝΕΙ το μικρόφωνο στην Επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων!


 


ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Επικεφαλής ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων

 

1 σχόλιο:

  1. Η κυρία Παπαφωτίου είναι η καλύτερη επιλογή για Δήμαρχος Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.