Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΝΟΔΕ Σερρών : Κέρδισε τη μάχη του ψηφοδελτίου η γαλάζια πολυκατοικία

 


 

 Η αγωνία όλων των κομμάτων στις εκλογές του Ιουνίου ήταν οι πολίτες και ειδικά μεγάλης ηλικίας να μην χρησιμοποιήσουν τα ψηφοδέλτια των εκλογών του Μαΐου τα οποία θα ήταν άκυρα. Να θυμίσουμε την έκκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη όπου απευθυνόμενος στους πολίτες τους ζήτησε να μην χρησιμοποιήσουν  τα παλιά ψηφοδέλτια και οι κομματικές οργανώσεις θα φρόντιζαν να διανείμουν τα καινούρια. Στην Σερραϊκή γαλάζια πολυκατοικία μαθαίνω οτι υπάρχει ικανοποιήση αφού αυτός ο στόχος εκπληρώθηκε στο 100% καθώς οι αριθμοί είναι αδιάψευστος μάρτυρας .

Τον Μάιο υπήρξαν 2.234 άκυρα ψηφοδέλτια ή ποσοστό 1.96% επι των ψηφισάντων. Ενώ τον Ιούνιο που υπήρχε και η αγωνία χρήσης παλιών ψηφοδελτίων  τα άκυρα ήταν 685 ή ποσοστό 0,67%.

ΥΓ: Διαψεύστηκαν και οι γνωστές άγνωστες κασσανδρες που προ της κάλπης κατηγορούσαν την κομματική οργάνωση για αδράνεια στο συγκεκριμένο θέμα

1 σχόλιο:

  1. Πιάστηκαν τα χέρια μας δέκα μέρες στη ΝΟΔΕ, να διπλώνουμε, να φακελωνουμε και να μοιράζουμε σπίτι ,σπίτι μέχρι το τελευταίο χωριό, εκατοντάδες χιλιάδες νέα ψηφοδέλτια.
    Οι Κασσάνδρες ας κάνουν γαργάρες τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.