Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Π.Ε Σερρών : 5η χρονιά οι αγώνες Kerkini Lake Run

 


 

Με σκοπό την ανάδειξη της μοναδικής ομορφιάς της λίμνης Κερκίνης, μέσα από τα μάτια αθλητών, συνοδών και παρατηρητών διοργανώνονται για 5η χρονιά οι αγώνες Kerkini Lake Run, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, από τους Kerkini Lake Run και Wake Up Festival.

Με αφετηρία και τερματισμό το λιμανάκι του Λιθοτόπου, το φυσικό περιβάλλον της λίμνης Κερκίνης θα αγκαλιάσει τον ενθουσιασμό και τον παλμό των συμμετεχόντων, σκοπεύοντας να τους προσφέρει μοναδικές στιγμές δράσης.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 21χλμ, 12χλμ, 7 χλμ, οι οποίοι είναι εξολοκλήρου σε χωμάτινο έδαφος και κινούνται στο ανάχωμα της λίμνης, προσφέροντας την ευκαιρία στους δρομείς να τρέχουν εντός του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος. Επίσης, φέτος διοργανώνεται και παιδικός αγώνας 1,5χλμ, με πλήθος παράλληλων δράσεων, όπως επιτήρηση της πανίδας της λίμνης με κιάλια, ενημέρωση από το Κέντρο Προώθησης οικοτουρισμού, εργαστήριο ζωγραφικής.

Οι αγώνες, οι οποίοι τελούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, και
υποστηρίζονται ένθερμα από τον Δήμο Ηράκλειας, την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και πλήθος επιχειρηματιών της περιοχής, αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της δρομικής και όχι μόνο κοινότητας. Επί της ουσίας, αφορούν σε ένα αυθεντικό προϊόν αθλητικού τουρισμού, το οποίο προωθεί τη λίμνη Κερκίνη και τα θεματικά της προϊόντα εγχώρια και διεθνώς.


Εγγραφές:
https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=b36ab8e0ecdb256c70c6868d76b072fa&l=GR
Επικοινωνία:
site: www.kerkinilakerun.gr
e-mail: info@kerkinilakerun.gr
Facebook: kerkinilakerun
Instagram: kerkinilakerun
τηλ ή μνμ: 6938715033
Υπεύθυνοι Διοργάνωσης: Αργύρης Ράμναλης
Ανθή Παπαδοπούλου
Γιώργος Σταρέντζης
Υπεύθυνη παιδικού αγώνα: Ευαγγελία Δούμα
Υπεύθυνος Ιστοσελίδας: Σωτήρης Αγοραστίδης

 https://www.serrespost.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.