Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ζητείται υποψήφιος δήμαρχος

  


 

Τρέχουν και δεν φτάνουν στην παράταξη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του επικεφαλης Γιώργου Τσιμερικα. Από την Πέμπτη  στελέχη της παράταξης έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να καλύψουν την θέση του Γιώργου Τσιμερικα , έχουν γίνει πάνω από δεκα συναντήσεις με πρόσωπα που θεωρουν οτι έχουν το προφίλ του αντιπάλου του Αλέξανδρου Χρυσάφη. Χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βγει άσπρος καπνός. Οι συναντήσεις συνεχίζονται , καθώς όπως μαθαίνω στόχος είναι να βρεθεί αρχηγός μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας . Ημέρα που έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση της παράταξης.

1 σχόλιο:

  1. Fast truck διαδικασίες για να βρουν τον άρχοντα της πόλης! Καλά θα πάει αυτό, και μεγάλη επιτυχία θα έχει! Εμείς πάντως για να βρούμε διαχειριστή στη πολυκατοικία κάνουμε 3 συνελεύσεις, μια κάθε βδομαδα, το σύνολον 20 μέρες. Αυτοί θέλουν σε 5 μέρες να βγάλουν Πάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.