Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Πανσερραικος : Αδιάφορη ήττα στην Λάρισα -Την Τετάρτη 31/5 ώρα 19:00 η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή

 


 

Αδιάφορος ο Πανσερραικος γνώρισε την ήττα στην Λάρισα από τον Ηρακλή που δίνει μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία. Πλέον τα βλέμματα  όλης της κόκκινης οικογένειας στρέφεται στην  φιέστα που θα γίνει στις 19.00  την Τετάρτη 31 Μαϊου 2023 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ στις Σέρρες. Την παρουσίαση της φιέστας θα κάνει ο γνωστός Youtuber  Γιώργος Βαγιατας.

Στο τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή

 Στα του παιχνιδιού ο Κατσαντώνης στο 5 σούταρε η μπάλα φάνηκε να περνάει την γραμμή ο διαιτητής έδειξε παίζεται με τους κόκκινους να διαμαρτύρονται ζητώντας γκολ.

Ο Γκαλιτσιος στο 9 σούταρε άλλα ο Κατσίκας ήταν σε ετοιμότητα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34 με γκολ του Χατζη

Στο 38 διπλή ευκαιρία για τον Πανσερραικο αλλά ο γκολκίπερ Φαρμάκης απέκρουσε το σουτ του Μπαιροβιτς και ο Κατσαντώνης που πήρε το ριμπάουντ σούταρε στο δοκάρι

Ο Κάσας στο 54 έκανε το 2-0

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χατζηλιαδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρι, Τασιούλης, Κάσας, Μπαλαμώτης, Λαγωνίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π.Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Παντεκίδης, Αυλωνίτης, Ζέρης, Λυμπεράκης, Στάικος (46′ Κολομπινο), Θυμιάνης, Σοφιανός (61’Κανις), Μούργος (61′ Στινα), Μπαΐροβιτς, Κατσαντώνης (61′ Σαιντ).

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.