Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Π.Ε Σερρών : Κάποιος να τους πει να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των εκλογών

 


 

 Ημέρα 5η μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η υπηρεσία που ήταν επιφορτισμένη με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών  στην ιστοσελίδα της περιφέρειας  .Φαίνεται οτι το χει κλείσει το μαγαζί .

Αν δεν κάνουμε λάθος οι υπάλληλοι θα λάβουν και ειδικό επίδομα για αυτη της εργασία .

ΥΓ : Τυχαίο είναι αλλά θα το σχολιάσουμε. Στην ΠΕ που  λείπουν τα περισσότερα εκλογικά τμήματα είναι η ΠΕ Σερρών .Ενω για την ΠΕ Θεσσαλονίκης που υπήρχαν 1069 εκλογικά τμήματα ( σχεδόν όλα όσα ήταν των υπολοίπων 6 ΠΕ ) η ενσωμάτωση ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας

Μάλλον οι Σέρρες πέφτουν μακριά και από την Θεσσαλονίκη



 

2 σχόλια:

  1. 4.Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι μπορούν να λαμβάνουν τα αποτελέσματα υπέρ των συνδυασμών και υπέρ των υποψηφίων από το Υπουργείο Εσωτερικών για ενημέρωση των ιστοσελίδων τους και γενικότερα των ενδιαφερομένων. Οι διατάξεις της παρούσας παραγράφου διαλαμβάνουν και τα εκλογικά τμήματα εκτός Ελληνικής Επικράτειας.

    5.Δεν επιτρέπεται οι Περιφερειακές Ενότητες να ανακοινώνουν, καθ' οιονδήποτε τρόπο, εκλογικά αποτελέσματα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιστοχώρους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν δεν έχει προηγηθεί η μετάδοσή τους από το Υπουργείο Εσωτερικών.
    (ΦΕΚ 3087/Β/2023)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντάτε εντελώς υπηρεσιακά.
      Τα παιδιά το ζήτησαν φιλικά.
      Τα "Αποστόλης" και "Παναγιώτης" τα έχουν ψωμοτύρι αφού.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.