Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ηρακλής Αμμουδιάς : Οι εχθροί είναι εντός των τειχών

 


 

 Την ώρα που ο Ηρακλής Αμμουδιάς δίνει την μάχη για την άνοδο στην Γ Εθνική .Η ΕΠΣ Σερρών δείχνει την συμπαράσταση της στην προσπάθεια του επιβάλλοντας πρόστιμο 1300 ευρω (  500 στον πρόεδρο και 800 στο σωματείο ) με αφορμή δηλώσεις του προέδρου στην εκπομπή του Τάκη Βαβαλη 

Η ανακοινωση του σωματειου

Μπορεί ο Ηρακλής Αμμουδιάς να βρίσκεται στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική και να εκπροσωπεί όλο το νομό Σερρών και ως γνωστό έχει αντιπάλους ομάδες άλλων νομών,από την αρχή όμως της διαδικασίας των μπαράζ απέκτησε έναν ακόμη αντίπαλο εντός συνόρων του νομού μας.
Σήμερα η διοίκηση της ομάδας μας ενημερώθηκε ότι τιμωρήθηκε με το χρηματικό πρόστιμο των 800 ευρώ ο πρόεδρος της ομάδας μας Πέτρος Σισμάνης και με 500 ευρώ ο Ηρακλής Αμμουδιάς για συνυπαιτιότητα από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Σερρών,ναι καλά διαβάσατε κύριοι....
Ο λόγος είναι προφανώς για κάποιες δηλώσεις του προέδρου μας στην τηλεοπτική εκπομπή "στα 11 μέτρα" του Τάκη Βαβαλη που έγιναν 3 μέρες πριν τον τελικό της ομάδας μας με τα Καλά Δένδρα!!!
Δεν θα γράψουμε κάτι παραπάνω,θα αφήσουμε όλους εσάς τους απλούς φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να κρίνετε.
 

 

1 σχόλιο:

  1. Αργά το κατάλαβαν ότι σκουντουσαν το Σιδηρόκαστρο. Πήγαν γονατιστοι στα καλά δένδρα να ζητήσουν συγνώμη για την ιστορία με το παιχνίδι που κέρδισαν στα χαρτιά. Κατά δήλωση τους τους είχαν υποδείξει να λειτουργήσουν με αυτόν τον τρόπο από την ΕΠΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.