Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Η απορια της ημέρας : Πως τα καταφέρνει να ¨¨τσιτώνει ¨¨ τους Συμμάχους ???


 

 

 

 

 

Γεγονός που επαναλαμβάνεται παύει να είναι τυχαίο ή σύμπτωση .Και αναφερόμαστε στο οτι όποτε τοποθετείται σε συνεδρίαση δημοτικου συμβουλίου η κ Παπαφωτιου. Καταφέρνει να προκαλεί θύελλα στην παράταξη της Συμμαχίας. Στην χθεσινή συνεδρίαση η τοποθέτηση της για το θέμα του γηπέδου και η αναφορά της στο δυστύχημα στο 9ο δημοτικό σχολείο που προκάλεσε τον άδικο χαμό του μικρού Βασίλη. Προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου και την αναίτια παρέμβαση των αντιδημαρχων κκ Καρακολίδη και Τουρτουρα οι οποίοι παρενέβησαν φωνασκώντας και προκάλεσαν ένα μπάχαλο στην συνεδρίαση. Με τον πρόεδρο ( κατα την γνώμη μας ) να μεροληπτεί αφου δεν έκανε την παραμικρή σύσταση στους αντιδημάρχους .Από την στιγμή μάλιστα που απαντούσε ο δήμαρχος .Ενω όλη την αυστηρότητα του την εξάντλησε προς την πλευρά της κ Παπαφωτίου .Τελικά έχει βρει τον
τρόπο η κ Παπαφωτιου να  ¨¨τσιτώνει ¨¨¨ τους Συμμάχους

1 σχόλιο:

  1. Η Παπαφωτίου Αριάδνη είναι η μόνη δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης που μπορεί και "ξεγυμνωνει" πολιτικά τον άπραγο Δήμαρχο Χρυσάφη. Τώρα όσον αφορά τους φωνασκουντες Τουρτουρα και Καρακολίδη, αυτοί πέρα από φωνασκιες δεν έχουν καμία δυνατότητα να αντιπαρατεθουν πολιτικά, για αυτό και καταφεύγουν σε συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτικό πολιτισμό, τον οποίο προσβάλλουν βάναυσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.