Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Δήμος Σερρών : Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής


 

 

 

Συνεδριάζει την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 και ώρα 13:30 η επιτροπή ποιότητας του δήμου Σερρών .Στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων,  στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

1ο ΘΕΜΑ: «Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος “ΓΑΔΟΣ Α. – ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ Α. Ο.Ε” επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 3 ».

 

2ο ΘΕΜΑ:« Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας  τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων  στον ιδιοκτήτη καταστήματος κ. ΤΖΗΜΑ ΣΤΕΡΓΙΟ με την επωνυμία «Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ».

 

3ο ΘΕΜΑ Διαβίβαση αιτήματος του κ. ΧΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Γεωργίου ιδιοκτήτη καταστήματος επί της οδού Εξοχών & Κωνσταντινουπόλεως γωνία».

 

4ο ΘΕΜΑ:« ''Γνωμοδότηση για τη τροποποίηση χωροθέτησης του Δικτύου Κάδων Ανακύκλωσης Αποβλήτων  Ιματισμού».

5ο ΘΕΜΑ Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στο υπ' αριθμ. 3977α αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Σερρών, σε υφιστάμενη δημοτική οδό για την εγκατάσταση εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής».

 

6ο ΘΕΜΑ:« Έγκριση απότμησης πεζοδρομίου για τη λειτουργία πλυντηρίου αυτοκινήτων στην οδό Ραιδεστού 52 ».

 

7ο ΘΕΜΑ:« Ακύρωση θέσεων φορτοεκφόρτωσης στις οδού Ιουστινιανού 19 και Πτολεμαίων (με Βενιζέλου) ».

 

8ο ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της άδειας στάθμευσης του προσωπικού οχήματος του Δημάρχου στις θέσεις στάθμευσης των δημοτικών οχημάτων στην οδό Ερμού ως προς τον αριθμό του οχήματος».

  

  

 

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.