Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Δήμος Βισαλτίας : 87.000 ευρω για δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

 


 

Ο Δήμος Βισαλτίας με απόφαση του δημοτικου συμβουλίου προχώρησε σε προγραμματικές συμβάσεις με την ΔΕΥΑΒ , την κοινωφελή επιχείρηση και ΔΗΚΚΠΠΠΑ

 

Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βισαλτίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Βισαλτίας» και ειδικότερα της προμήθειας/υπηρεσίας : 38.Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με κόστος 28.991,20 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).  
 Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βισαλτίας και της Δ.Ε.Υ.Α.Β. για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Βισαλτίας» και ειδικότερα της προμήθειας/υπηρεσίας : 38.Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με κόστος 28.991,20 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
 
Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βισαλτίας και του ΔΗΚΚΠΠΠΑ για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Βισαλτίας» και ειδικότερα της προμήθειας/υπηρεσίας : 38.Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με κόστος 28.991,20 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.