Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Πανσερραικος : Ένα βήμα πιο κοντά στην Super League

 


 

 

 

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 . Οι “κόκκινοι” αντιμετωπίζουν το Σάββατο 01/04(13:45, ΕΡΤ3) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Αλμωπό Αριδαίας με στόχο την διατήρηση της διαφοράς όντας στην κορυφή, με τον προπονητή μας Παύλο Δερμιτζάκη να ανακοινώνει 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Αναλυτικά οι 24 παίκτες που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι οι: Κατσίκας, Μάροβιτς, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυρακης, Λυμπεράκης, Δημητρίου, Παπάζογλου, Αυλωνίτης, Παντεκίδης, Καρασαλίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Καραμπέρης, Στίνα, Σοφιανός, Σιόντης, Αλί Μπαμπά, Κανίς, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς, Σαϊντ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι μακροχρόνια τραυματίες  Οικονόμου, Νάτσος, Γιαννίκογλου, Τσομπανίδης, ο Κολομπίνο που αναμένεται να επανέλθει την επόμενη εβδομάδα και ο Μουργος που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην σημερινή προπόνηση. Εκτός και οι νεαροί Παπακωνσταντίνου και Μασάϊ που θα αγωνιστούν με την Κ19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.