Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Πανσερραϊκός : Final4 Volley Γυναικών – Πικρία για το τελικό αποτέλεσμα… ελπίδα για το μέλλον

 


 

 Final4 Volley Γυναικών – Πανσερραϊκός: Πικρία για το τελικό αποτέλεσμα… ελπίδα για το μέλλον

Η σχετική ανάρτηση των υπευθύνων του Τμήματος:
Ευχαριστούμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, που γέμισαν το γήπεδο αυτό το Σαββατοκύριακο!! Η χαρά μας και η συγκίνηση απερίγραπτη !!!


Ευχαριστούμε τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σπυρόπουλο που βοήθησε στην διοργάνωση αυτής της όμορφης γιορτής για πρώτη φορά στην πόλη μας.
Final4 Volley Γυναικών - ΠανσερραϊκόςΕυχαριστούμε τους βουλευτές της Ν.Δ κ. Αραμπατζή και κ. Χατζηβασιλείου που μας τίμησαν με την παρουσία τους
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγιώτου για την στήριξη σε όλους τους τομείς καθώς και τις Σερραικές εταιρείες Νέκταρ και Γατίδης

Final4 Volley Γυναικών - ΠανσερραϊκόςΠάνω απ όλα όμως ευχαριστούμε τις αθλήτριες και τον προπονητή αυτής της υπέροχης ομάδας που έκανε περήφανο τον σύλλογο μας για ακόμα μια φορά! Το τελικό αποτέλεσμα μας άφησε μια πικρία, αλλά και μια ελπίδα για το μέλλον! Το γεμάτο γήπεδο, τα μικρά και μεγάλα παιδιά που γέμισαν τις κερκίδες και τον αγωνιστικό χώρο και η προβολή του Βόλει και γενικότερα του αθλητισμού στην πόλη μας είναι το μεγαλύτερο κέρδος μας! Σας ευχαριστούμε όλους!

Final4 Volley Γυναικών - Πανσερραϊκός
 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.