Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Απλήρωτοι οι επαγγελματιες που συνεργάζονται με τον δήμο

   

 


 

  Μεταφέρουμε από την σελίδα 

ΕΥΤΟΠΙΑ Ροδολίβους .. βιότοπος μνήμης - εικόνων - χρωμάτων-ιδεών

Την ανοιχτή επιστολή του κ Μουρατιδη .Ο οποίος καταγγέλλει οτι από το περασμένο καλοκαίρι παραμένει απλήρωτος από την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Αμφίπολης. Μάλιστα απευθύνει έκκληση προς τους επικεφαλης των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να θέσουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο .Καθώς ενέχει ο κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα 

 ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η Ευτοπία Ροδολίβους σας εύχεται καλό Πάσχα
..ιδιαίτερα στον δήμαρχο ολων των Αμφιπολιτών Φρανστανλή και στους έμμισθους συνεργάτες του...οι οποίοι θα κάνουν μια χαρά πάσχα μισθολογικά...Τι κι αν αρκετοί ελεύθεροι επαγγελματίες ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ απο το καλοκαίρι των εκδηλώσεων-φούσκα, και απο ενα δημοτικό ΚΔΑΠ επίσης φούσκα 3-4 μηνών που κόστισε 30-40000 ευρώ δεν ξέρω ακριβώς,και με προοπτική μάλιστα να χάσουμε εντελώς αυτα τα λεφτά κα.Καλακίδα ελλείψει και παραστατικών που ολο θα κοβόταν και ποτέ δεν κόπηκαν.και πραγματικότητας άδειου ταμείου κύριε Φραστανλή Στέργιο...?
Καλώ τους κυρίους Μελίτο,Μπαχαρόπουλο,Γάλλο ,κα.Αντσιου Αννα,να βάλουν επιτακτικά το θέμα,να το απαιτήσουν,στο δημοτικό συμβούλιο,οπως επίσης και τον ''χουβαρντά''....προεκλογικά, δήμαρχο,οπως ο αείμνηστος δήμαρχος Ζίχνης Δαιρετζής τον μισθό του τον αφηνε στον δήμο,απο την μισθοδοσία του λοιπόν να ξεπληρώσει κάποιους απο εμάς που θα κάνουν ''μαύρο Πάσχα''...
υ.γ1. οι μη αντέχοντες την κριτική και τον διάλογο επ΄αυτού επειδή πιθανόν θίγονται,μπορούν αν θέλουν να αποχωρήσουν απο την ευτοπία. Θα ειναι η τέλεια πράξη φυγής και ενοχής! Διαφορετικά αφήνω ανοικτά τα σχόλια για τυχόν διάλογο !
υ.γ.2- να γίνουμε ''Ρουβίκωνες'' και να κάνουμε ''ΑΝΤΑΡΣΥΑ'' σε μια καθημερινότητα σιγής νεκροταφείου ![συμβολικοί οι οροι].

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.