Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΔΕΥΑΣ : Κόντρα Χαλκιόπουλου- Φαρμάκη ..... αλλά ο πρόεδρος ¨¨πέταξε ¨¨ τη μπάλα στην κερκίδα

 


 

 

 Απάντηση στις καταγγελίες της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις διακοπές νερού σε καταναλωτές που  έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς .Επιχείρησε να δώσει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών . Ο πρόεδρος χαρακτήρισε ως ψευδη και συκοφαντικά τα όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου. Έκανε λόγο για λαϊκισμό και ανέφερε οτι  η ¨¨καταγγελία ¨¨ της Λαϊκής Συσπείρωσης εντάσσεται στον προεκλογικό της αγώνα . Θυμίζοντας στον κ Φαρμάκη οτι ο δημότης πληρώνει ( οχι το νερο ) αλλά τις δαπάνες  για την μεταφορά του  από τις πηγές και την επεξεργασία του για να είναι κατάλληλο προς πόση .Ενω θύμισε οτι έχει γίνει μείωση των τιμογογίων κατα 30% ενω υπάρχει και το κοινωνικο τιμολόγιο .Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των δύο αυτοδιοικητικών , καθώς ο κ Φαρμάκης διέκοψε τον πρόεδρο θυμίζοντας του οτι δεν απάντησε επι των καταγγελιών της Λαϊκής Συσπείρωσης οτι η ΔΕΥΑΣ δεν προχωρά στην διακοπή υδροδότησης των μεγαλοοφειλετων ( με πρώτο τον δήμο Σερρών ) . O πρόεδρος απάντησε με αναφορές στο κόστος του νερού στον δήμο Πάτρας και οτι και εκει γίνονται πολλές διακοπές ( δήμαρχος το στέλεχος του ΚΚΕ κ Πελετίδης ) . Ο κ Φαρμάκης επέμενε ζητώντας απαντήσεις ο κ Χαλκιόπουλος έκανε και αναφορές στην Σοβιετικη Ένωση και την Κινα και κάπου εκει παρενέβη ο κ Κατιρτζόγλου ο οποίος έληξε την συζήτηση .Πάντως ο κ Χαλκιόπουλος δεν απάντησε αν η ΔΕΥΑΣ έχει προχωρήσει στην διακοπή υδροδότησης σε καταναλωτές που οφείλουν μεγάλα ποσά

1 σχόλιο:

  1. Πολύ άσχημη αντιμετώπιση από τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους είχε ο κύριος Φαρμάκης στο ΔΣ. Άφησαν τον πρόεδρο της δευας να εξαπολύει ύβρεις προς την ιδεολογία του κυρίου Φαρμάκη και κάνεις δεν πήρε τον λόγο θεωρώντας το φυσιολογικό για την Δημοκρατία. Μακράν το χειρότερο ΔΣ της ιστορίας του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.