Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Δήμος Σερρών : Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής

 


 

Συνεδριάζει την Τρίτη 25 Απριλίου και  ώρα 13:00  δια ζώσης  στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου η  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: «Εισήγηση σχετικά με τις υφιστάμενες κατασκευές ράμπας πρόσβασης Α.Μ.Ε.Α. και βαθμίδας (σκαλοπατιού) για την πρόσβαση στο κατάστημα με την επωνυμία «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», επί της συμβολής των οδών Πλαταιών & Ν. Πλαστήρα στην πόλη των Σερρών».  

 

2ο ΘΕΜΑ:« Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος ΑΒΗΣΣΥΝΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ επί της οδού Κουντουριώτου 14-16».

 

3ο ΘΕΜΑ:« Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον κ. Ρουπάκη Ιωάννη του Ηλία ιδιοκτήτη καταστήματος με την επωνυμία «ΡΑΚΑΔΙΚΟ»  επί της οδού Ν. ΦΩΚΑ 1». 

 

4ο ΘΕΜΑ:« Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον κ. ΤΣΙΡΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ του Σωκράτη ιδιοκτήτη καταστήματος με την επωνυμία «-----» επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 3».

5ο ΘΕΜΑ: «Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην κ. ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Δημητρίου ιδιοκτήτρια καταστήματος επί των οδών Ν. Σταυρίδη &  Σελεύκου».

 

6ο ΘΕΜΑΈγκριση απότμησης πεζοδρομίου για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας συνεργείου αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων στο Ο.Π 817, στην προέκταση της οδού Μ. Αλεξάνδρου,  στις Σέρρες».

 

    

 

                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡOΠΗΣ

     ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ   ΖΩΗΣ

 

 

                                                                                                                                                         

         ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.