Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Κώστας Μελίτος - Αποτύχατε και απογοητεύσατε

 

 
 
 
 Τα πυρά του κατα της δημοτικής αρχής αλλά και του προέδρου των σχολικών επιτροπών Α/θμιας εκπαίδευσης ( ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ Μπαχαρόπουλου ) εξαπολύει ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλης της αντιπολίτευσης κ Κώστας Μελίτος με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με το κτήριο που στεγάζεται το δημοτικό συμβούλιο Ροβολίβους
 Ο κ Μελίτος αναρωτιέται γιατι 3,5 χρόνια δεν έγινε ουτε μια παρέμβαση στο αίθριο. Θυμίζοντας οτι ενω υπήρξε η έγκριση κονδυλίου 75.000 ευρω αυτα δαπανήθηκαν για κατασκευή πεζοδρομίου και τοιχίου .
Η απάντηση του κ Μελίτου 
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ ΤΟ 2017
Η αντικατάσταση των πολυκαρβονικων στοιχείων έγινε το 2017 από όπου και οι παρακάτω φωτογραφίες . Το έργο στοίχισε 4.500,00€ και αντικαταστάθηκαν τα οριζόντια στοιχεία , όχι τα πλαϊνά , τ οποία φαίνονται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες . Το έργο έγινε με την επίβλεψη και τις οδηγίες της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου η οποία είναι η ιδια από το 2003 μέχρι και σήμερα ( Δήμος Ροδολιβους και εν συνέχεια Αμφιπολης).
Σήμερα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ακούστηκαν άστοχες και αβάσιμες δικαιολογίες για την λυπηρή εικόνα του σχολείου σήμερα .
Οι κλίσεις των στοιχείων ήταν και είναι οι ίδιες γιατί αυτο καθορίζεται από το μεταλλικό σκελετό του αιθριου . Το πάχος των στοιχείων δεν επηρεάζει την κλίση τους γιατί εδράζονται στο μεταλλικό σκελετό . Και φυσικά δεν επηρεάζεται από το βάρος του νερού !!!!( που λανθασμένα ακούστηκε ) γιατί το νερο δεν στέκεται ποτέ πάνω στα πολυκαρβονικα , ούτε και στα κεραμίδια .
Αυτό που επηρεάζει την στεγανότητα είναι το υλικό ( ειδική κόλλα ) που τοποθετούνται , το οποίο με τις καιρικές συνθήκες και την πάροδο του χρόνου ξηραίνεται και οι ρωγμές που δημιουργεί επιτρέπει την είσοδο του νερού εσωτερικά .
Αυτό συνέβαινε πάντα λόγω του κακού αρχικού σχεδιασμού και ήταν γνωστό ότι έπρεπε να συντηρείται συχνά.
Είναι άτοπο κ διευθυντά του σχολείου και πρόεδρε της ΣΕΠΕ ( που ακόμη έχετε την θέση και μετά την ανεξαρτητοποίηση σας ) να μιλάτε για άστοχη επέμβαση στο σχολείο μετά από 6 χρόνια . Σε όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν 2 μεγάλες χιονοπτώσεις και παρά πολλές καταιγίδες , αλλά το σχολείο δεν βρέθηκε ποτέ σε αυτήν την κατάσταση που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο.
Από την ανάληψη της θητείας σας το 2019 τι ενέργειες - εργασίες έγιναν στο σχολείο ( Δημοτική Αρχη και ΣΕΠΕ );;; Στην πράξη , όχι στα έγγραφα.
Ακόμη και αν όπως λέτε ήταν άστοχη η επέμβαση , εσείς 3,5 χρόνια τι κάνατε ως δημοτική αρχη; Ποιος ήταν υπεύθυνος να προωθήσει αυτό το έργο ;
Ποιος πρότεινε να γίνει το έργο της πεζοδρόμησης και του τοιχίου στον αύλειο χώρο αξίας75.000,00€ και όχι η ολική ανακατασκευή του αιθριου;
Εδώ και 3,5 χρόνια για όλα τα δεινά φταίνε οι προηγούμενοι , εσείς ( Δημοτικη Αρχη και ΣΕΠΕ )ποτέ θα αναλάβετε τις ευθύνες σας;;;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.