Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Το σκοτάδι είναι βαθυ στην πλατεια Ελευθερίας

 


 

 

Εδω και ένα χρόνο έχουμε σε εξέλιξη τα έργα ανάπλασης της πλατείας Ελευθεριας  Τα τραπέζια έφυγαν , τσιμέντα  ξηλώθηκαν πλακακια τοποθετήθηκαν και το κυριότερο μπήκαν μπήκαν νέα φωτιστικά που σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων του δήμου. Θα έλουζαν με φως την πλατεία . Δεν θα διαφωνήσουμε αν άναβαν .Γιατι καταγγέλλουν δημότες οτι εδω και 10 μέρες. Οι μισές λάμπες δεν ανάβουν . Υπάρχει πρόβλημα ??? δεν τις ανάβουν για λόγους οικονομίας ???

Αλλά να επικρατεί σκοτάδι στο κεντρικότερο σημείο της πόλης  ........και ουδεις να έχει παρέμβει ή να ενημερώσει τους δημότες . Τι να πουμε

4 σχόλια:

  1. Και στην πλατεία κατακονοζι... Ελάτε για ψήφο... 4 χρόνια η μοναδική δημοτική αρχή που δεν έκανε τίποτα στην γειτονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άγιος Ιωάννης ανήκει προφανώς σε άλλον δήμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε να περπατήσετε γυρω από τα εργατικά της Σιγής το βράδυ Αν τα καταφέρετε χωρίς ατύχημα θα είστε τυχεροί Σκοτάδι με τρύπες λακούβες και άφθονο νερό σε αυτές Αν τελικά φτάσεις με τα πόδια στο σπιτι σου πρέπει να ανάψεις λαμπάδα και να βάλεις μπουγάδα Η καλύτερη γειτονιά του χωριού μας μόνο στο όνομα Κηφησιάς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σκοτάδι και η ερημιά υπάρχει παντού στην πόλη. Απ άκρον εις άκρον. Ακόμη και στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης. Κλείνουν κάθε ημέρα 2 με 3 επιχείρησεις , χωρίς να αναρωτιέται κανείς γιατί. Περαστεε μετά τις εννέα το βράδυ από τους πιο εμπορικους δρόμους. Μάλλον εκτός από τις λάμπες υπάρχουν και ελλείψεις μυαλού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.